Zombie mode and New Year’s Eve
 
Mina dagar går i ett, pluggar från sekunden jag lämnar hemma vid 10-12 enda fram till 19-20 varje dag. Har behövt skriva om nästan hela min uppsats och är ännu inte klar. Jag ska lämna in på onsdag, så det är inte många dagar kvar nu. Igår satt ja på su när jag skulle träffa min gamla stödlärare som hjälpt mig genom många tuffa bitar av utbildningen. Känns skönt att kunna bolla och få hjälp då proffesorerna på universitete sällan har tid att erbjuda den extra hjälpen.
 
Idag blev min resultatstabeller klara, nu måste jag börjar analysera dessa reslutat.. Nytt år imorrn inshaa Allah, och de enda jag önskarär  att den innehåller fler upp än nedgångar. 2017/2018 har varit så tuffa, nu ber jag innerligt att de vänder. 
Ta hand om er så hörs vi inshaa Allah 💕
Sparar i minnesbanken
Godkväll mina fina!!
Tittar in här ikväll för att säga hej och dokumentera lite för eget bruk. Just nu mår jag verkligen kaos, ni vet känslan när allt bara rasar runt omkring än och man till slut får fnatt och skrattar åt sjukaste grejerna varvat med att typ vilja skrika sig hes från ett berg? Jag har den känslan iaf. Jag har hittat brister i min analys, min handledare svarar inte och jag har inte den blekaste om hur jag ska analysera den sista delen av mina reslutat, så jag är helt slut. Deadline är 3:e januari men jag hade planerat på att bli klar imorgon men det kommer inte hända! Det bästa mitt i allt detta är ju iaf att jag får umgås mkt med min storebror som också tentapluggar. Vi sitter på olika platser så varje plugg dag känns som typ ett nytt äventyr😂
 
En liten dokumentation av veckan so far.. När jag har suittit i kista bibbla har jag träffat på allt och alla, men idag satt vi på jobbet och imorrn sitter vi på SU inshaa allah :)
Checking in ..
(null)

Goooo söndag mina fina! 
Nu var det en vecka sen jag var här inne och uppdatera, och det känns, ända in i fingertopparna! Har saknat er, har saknat att skriva, men är så tom på ord pga uppsatsen 😝. Känner verkligen ångest över att inte vara en bra mamma,fru, vän syster och dotter OCH bloggare dessa dagar, men jag räcker inte till just nu, och så får de vara (försöker övertala mig själv de bara). Nästa vecka är sista skriv-veckan, mår illa bara av att skriva orden. Ha mig i er duaa, jag vill bara bli godkänd - siktar inte på något höjdar betyg direkt, vill verkligen bara klara mig. Huuuur som haver, önskar er en underbar söndag mina fina! Här ska det fikas 😋 vi hörs snart igen med en årsresume inshaa Allah.