Q & A - Renovering

Wow så snyggt det kommer bli!! Supernyfiken, får man renovera hur man vill i en hyresrätt och är det ni som bekostar det själva eller får ni typ avdrag på hyran ellernåt? 😅 längtar tills resultat! 

Jag längtar verkligen till slutresultatet men detta kommer vara en lång process känns det som, speciellt då det går lite långsammare med barnen hemma, men vi försöker (läs min man hehe). Man kan lägga golv, lägga tapet eller måla om, så länge det är gjort fackamannamässigt (alltså professionellt). Det man inte får göra är att riva väggar och dylikt. Vill man kakla väggar osv måste man prata med hyresvärden först. Men det är alltid bra att prata med hyresvärden oavsett tycker jag. 
 
 
hej Rihab jag vill också ta bort en tapet hemma men vet inte hur? kan inte du förklara
Hur lyckades han riva ned allt?
 
Bästa sättet att ta bort tapet som inte går att riva bort ordentligt är med en tapetborttagare. Kostar typ 300 kr men så värt det då det verkligen blir bra! Ett annat tips är att spackla igen alla hål för att få en jämn yta när man ska lägga ny tapet. Ska du måla bör man spackla hela väggen för bäst reslutat. 
 
hej Rihab jag vill också ta bort en tapet hemma men vet inte hur? kan inte du förklara.     
Först börjar du med att försöka riva tapeten bort från väggen, du öppnar upp en springa med en kniv tex och sedan drar du bort längd för längd. Tapeten kan dock sitta fast väldigt hårt och då behöver du ånga upp den med en tapetborttagare som ovan tex. 
Om ni har fler frågor är det bara att höra av er. Vi har äntligen beställt soffa också som sagt, visar er den senare inshaa allah <3#1 - Angi

Please info om hur ni tänkt fixa golvet också !! 😎☺️

Svar: Absolut inshaa Allah <3
rgc.nu

#2 - H

Ett annat sätt att ta bort tapeten är att blöta en svamp/trasa rejält o sen fukta väggarna ordenligt. Vänta 30-60 sekunder o sen är det bara att dra bort, jätte effektivt! 😁

Svar: Hahah de funkade ej på våra tre-lager tapet hahaha men vi försökte tappert ❤️🙏🏻
rgc.nu