New in : interior details
I bought some new things for the house yesterday, on sale, Yeey me! Im going to be decorating my end table that i will be having in my livingroom inshaa allah. And i will have a round mirror above it. How nice is that?!  
 
Ovan ser ni lite nytt jag införskaffade igår. Dricksglasen är i plast, vilket är världens bästa grej om man har barn som gillar att kasta saker överallt. Nu kan man duka upp fint utan att behöva oroa sig för krossat glas. Dessa kommer nog funka super på fest och och bäst av allt var dem på rea, 4 för 50kr (på Mio)!
Mitt andra kap var karaffen och Nespresso muggarna i porslin och var också på era. Gud va jag älskar att fynda, synd att jag gör det så sällan. Dessa tänkte jag ha på ett avlastningsbord som jag tänkt ha i vardarummet. Ovan ska det finns en rund spegel och sen ska de vara en massa detaljer på bordets hyllor, denna hade jag tänkt. Vad tycker ni??åh jaaaaa längtar!!  
Alltså sammetsoffa, den runda spegeln, marmormatbord med sammetstolar, bubbliga lampor och allt det där som pryder alla inredningskonton har jag velat ha sen i vintras, men vi visste att vi behövde vänta in sommaren för att kunna renovera och därefter inreda - och nu är vi äntligen här. Men en sak jag är osäker på är, ska man ha guld(mässing) eller silver som detalj? Tell me!! 
#1 - Angi

Guld mässing 😍🙋🏻‍♀️

Svar: Eller huuur!
rgc.nu

#2 - Inez

Åh va spännande med renovering och utbyte av inredningen. Sammetsoffa och sammetstolar kommer att bli sååååå snyggt. Vilken färg hade ni tänkt? Skulle tro att guld eller rosé kan lyxa till det ännu mer 😍. Längtar till att se slutresultatet ☺

Svar: Vi ska ljusgråa :) ja längtar såååå mkt! Jaa, jag tror mässing bli kul och annorlunda mot allt de silvriga jag alltid haft
rgc.nu

#3 - Helin c

Å tipsa gärna om marmormatbordet , e oxo på jakt efter en, behöver inspo 😍

Svar: Absolut hjärtat!!
rgc.nu

#4 - Frugan E

Vilka fina saker ma sha Allah <3

Jag tänker spontant guld/mässing. Det blir en sån fin färgklick när man annars har rätt dovt i färgskalan :) Vet ju iofs inte vad ni har för färger i övrigt men oavsett så är nog guld roligare som accent tycker jag. :)

Svar: Ja tycker de med faktiskt. Bara de att soffans fötter är silver så vet ej hur ja ska göra med de där. Får fråga er när de närmar sig igen inshaa Allah.
rgc.nu

#5 - Sara

Rekommenderar silver, man måste putsa mässing annars blire fläckigt och ful om man inte gör det.. Och eftersom du har 3 barn så kommer marmorbordet bli fläckigt och lämna spår efter sig. Det är verkligen inte lätt att få bort fläckarna från bordet kan jag säga. Visst marmor är ett jättefint bord, men passar inte oss invandrare haha, man måste verkligen ta hand om marmoret som om det vore ens eget barn, då marmorn är ööööööverkänslig.

Svar: Vi har ju redan ett soffbord i marmor hehe så ja vet <3
rgc.nu