Kvälls fix
Godkväll på er!
Må Allah acceptera vår fasta och goda gröningar denna dag. Jag hade glömt hur tuff första dagen brukar vara, men det gick bra allahmdulilah, så glad att jag fick uppleva denna dag. Satt och kollade på live sändning från mecka ocu började såklart gråta, längtan efter hajj är starkare än någonsin nu och lika så avsikten att åka snart inshaa Allah. Må gud låsta låta de va skrivet för oss.
Nu sitter jag med en kopp kaffe och försöker slå in barnens presenter medans maken planerar dockhusbygg här. Det skulle egentligen vara selins eid present men pga resan och renoveringen så hamnade de projektet åt sidan. istället fick hon välja dem första leksakerna hon ska ha i huset. Mousa är galen i bilar och vill bara ha bil och Batman så det fick bli den snabbaste kombinationen av båda. Eid Mubarak på er mina fina! 
#1 - Helen

Eid mubarak finaste syster 💕

Svar: Eid Mubarak ❤️
rgc.nu

#2 - A

Eid mubarak 💗 Jag känner samma för Hajj, hjärtat skriker av längtan. Men med en 2,5 åring och en bebis på väg in shaa Allah kommer det nog tyvärr dröja. Vi tänker på Umrah om 1-2 år som första steg (för mig, maken har gjort Hajj alhamdulilliah) och då ta med barnen in shaa Allah. ☺️

Svar: Må Allah underlätta för er habibati ❤️❤️eid Mubarak
rgc.nu

#3 - Anonym

Eid Mubarak ❤️

#4 - umm lilo

Syster du behöver inte godkänna min kommentar men du kan svara mig på min mejl istället

Svar: Jag mailar dig fina du! <3
rgc.nu

#5 - Iman

Fina presenter! Eid mubarak❤️

Hoppas hajj sker för oss alla som längtar, inshallah.

Svar: Amen!! Eid Mubarak fina ❤️❤️
rgc.nu