Förskolestart & val av färger
Barnen började förskolan i förrgår och dem har vart helt lyriska över att träffa vännerna och fröknarna. Vi börjar mjukt, 9-14 tre dagar i veckan, då jag behöver fixa lite med skola och bloggjobb. Den tredje börjar min Vfu och då går dem varjedag igen.
Hur som helst, det går inte särskilt framåt med renoveringen just nu, men vi jobbar hårt (läs min man). Men i hoppet om att påskynda detta mentalt så har jag börjat köpa in inredning, eller iaf bestämma mig för köp. Vad gäller accentfärg är jag dock kluven, och dessa tre alternativ är vad jag vill ha, körde på den tredje men har ännu int bestämt mig, vilken tycker ni passar böst till ljusgrå sammetsoffa, gråvita väggar och golv. Är dock väääldigt förtjust i alternativ ett. (Gardinerna är smaragdgrön i verkligheten). 
 
#1 - Anonym

Grå är en kall färg så i o med ni valt det till soffa, väggar och golv behöver du få in värme från inredningen. Rosa och rött är varma färger fast jag tycker du ska köra på mer av dimrosa/ljus sammetsrosa och nån klick av petrolfärgen (ser så ut i bild iaf). Bara min tanke 😘😘

Svar: Ja tänkte köra ljusrosa till vår pch petrol till höst/vintern inshaa Allah
rgc.nu

#2 - A

Salam Rihab ❤️
Jag såg dig i Ikea imorse med din son och jag undrar ifall kvinnan som var med dig är din mamma? Ifall hon är det så vill jag bara säga att jag känner din mamma och hon är underbar.

Svar: Walekom asslam fina. Ja de var jag och min mamma :) åh va kul, synd att du inte hälsade ❤️ ja visst e hon❤️
rgc.nu

#3 - Z

Så kul med inredning! Sammetssoffa låter supersnyggt. Jag hade försökt att få in lite andra material, linne exempelvis i inredningen. Sen gillar jag grönt i höst - men det är en smaksak. Kollat in h&m home? Lycka till! Ska bli så roligt att se resultatet sen!

Svar: Ja har helt förälskar mig i smaragdgrönt. Åh ser fram emot felslutet själv ❤️
rgc.nu

#4 - Anonym

Föööörsta bilden hobb

Svar: jag körde på det! Men köpte också rosa kuddar för att byta lite :P
rgc.nu