Eid party
Under förra Eid al fiter med barnen (Högtiden i anknytning till fastemånanden) bestämde vi oss för att skippa det gemensamma firandet med barn under denna Eid och köra en tjejkväll där vi bara njuter och inte tröstar barn och torkar eid maten från golvet, även om det med har sin charm 😂 - Och vilket rikigt party det blev.  Spontant, underbart coh så välbehövligt. Vi körde en enkel knytis och fika på det, använde dekoration från våra gamla fester och enda kravet var att vara uppkläd till tänderna. Mer sånt för oss tjejer, jag åkte till och med till frisören för att få håret fönat och fixa topparna (behöver jag säga att jag kände mig som blondinbella eller 😅)..
 
Detta kom precis rätt i tiden då dem senaste veckorna varit otroligt jobbiga. Jag har haft en sånna extrema ångest dippar. Renoveringen har skapat kaos inom mig och det är verkligen svårt att må bra hemma just nu, men jag hoppas att det vänder. Vill bara komma in i rutin, börja studierna och bli klar med skolan (de är en stor ångestfaktor det där!). På tisdag Insha'Allah är en speciell dag i dubbelbenämning, och jag berättar mer om det för er då :) 
 
#1 - syster i norr

Allaahumma baarik, så himla fint ni gjort det. Håller verkligen med om att det är välbehövligt ibland att systrar ses, klär upp sig en massa och har det allmänt trevligt. Så himla roligt att höra att du tog dresscoden på allvar och tom for till frisör haha!

Svar: HAHAH jaa jag tog det nog till nya nivåer alltså 😂🙈
rgc.nu

#2 - Sunni

Jättefint styrt! 🎉
Så sugen på bålen, vilken härlig färg! 😃

Svar: Ska fråga efter recept och göra en till dig Sis! ❤️
rgc.nu

#3 - Anonym

Salam syster , jag har haft en svacka under sommaren , jag känner mig så ful i slöjan, denna känsla brukar komma och gå. Har därför en fråga till dig som själv har slöja. Vad gör man för att denna känsla inte skall Överta en.

Svar:
Walekom asslam fina du! Må Allah underlätta denna prövning för dig! Jag vet exakt vad du menar för jag går igenom samma prövning ofta. Det gäller att påminna en själv hela tiden om vf man bär slöjan (en lydnad till Allah, en obligation för oss osv) . En annan sak som hjälper är att fixa sig själv när man inte har slöjan på till exempel när man är hemma hos vänner eller på fest. Det hjälper ens självförtroende att se att man ser bra ut utan slöja för att sedan inte bli lika fixerad i hur man ser ut utan. Ofta brukar jag också tänka: ok om jag tar av mig den, och sen? Vad kommer ja ha för nytta av det? I detta liv? Och i nästa? Vad är meningen om ja tar av mig den och kanske dör sekunden efter? Att ta av sig slöjan är att vända sit bort från den vägledning Allah skänkt än, att vända ryggen mot Allah i stort sätt.. vad är värt det egentligen? Jag är hundra procent säker på att du år super vacker i din slöja dessutom, dessa känslor är bara wiswas från allah, även om dey inte är så mkt bara och bara ❤️ kommer skriva mkt om detta ämne på min nya blogg för de är något jag kämpat med i snart 10 år habibah. Hoppqs dessa rader iaf hjälpte lite :)
rgc.nu

#4 - E

Åh vilken fin idé! Blir avis så kul det måste ha varit 😍

Svar: Jaa, de var så spontant och så välbehövligt ❤️
rgc.nu

#5 - Iman

Ser jättefint ut! Bra idé.
I feel you.. Det är inte eid förrän man plockar upp barnens eidmat från golvet😂

Svar: Haha men eller huur?😂😂
rgc.nu