White silver and gold
 
Klockan är över fem och när ni läser detta har dag ett av vårt mobilförbud redan införst så detta inlägg är såklart tidsinställt. Kikar in här för att bjuda på ännu en outfit som jag bar på här om dagen. Tyvärr är denna kimono helt slutsåld sedan förra året men jag håller er uppdaterade på om den skulle komma in. Det finns dock en som liknar väldigt mycket HÄR(adlink).
 
Valde att matcha guld klocka till silver och vitt, tyckte det blev himla fint. Vad tycker ni själva om denna look? Simpel men ändå fin, eller? Hjärteklicka om det är en hiss vetja:) 
En liten nyfikenhet som slog mig här om dagen: Hur många icke-muslimer läser min blogg? Jag har blivit så förvånad ibland när jag varit i en butik och handlat och helt otippat står en svensk tjej (som sen säger att hon inte är muslim) och ba ''men du är ju RGC va'' och ja ba what? tappar hakan typ! Så (inte för att ens 1% av er kommer svara) men kan inte ni som inte delar samma religion som jag säga tuppen ja? och gärna vad som intresserar er i bloggen? SÅ NYFIKEN! 
#1 - Anonym

Jag är inte muslim och har läst din blogg sedan 2013 :) Jag brukar se människan, inte deras religion eller etnicitet och för mig är du och din blogg uppfriskande med inslag av det vanliga svensson livet. Många bloggar som jag läser är så långt ifrån min verklighet medan din är the real deal 😂 Älskar dina vardagsinlägg samt inredning och mattips.

Svar: Åhhh vad din kommentar värmde i hjärtat! Såå kul att höra att du hängt med så länge <33 (Betyder att jag gör lite bra ifrån mig här inne:P).
rgc.nu

#2 - Michaela

Jag har läst din blogg till och från i några år och jag tycker att du verkar vara en sån härlig och liksom vanlig människa. Upplever att många som bloggar alltid bara visar upp ett perfekt liv (även fast alla ju vet att ingens liv är perfekt) och att de typ känns lite oäkta men du verkar vara så genuin. Jag är väldigt intresserad av religion och skulle gärna utforska islam..så det är delvis också därför jag läser eftersom man får sån bra info från dina inlägg :-) + att jag tror vi bor i samma kommun för jag brukar känna igen bakgrunden/omgivningen på dina bilder. Det är kul :-)

Svar: Åhh såå himla kul att höra <3<3 Värmer verkligen i hjärtat att ''utomstående'' ser det ''vanliga'' i oss, om du förstår vad jag menar. Jätte kul att du är intresserad av att utforska religioner, himla givande! Säg till om jag kan hjälpa dig med något vad gäller islam :D <3
Åhhh spännande, du måste säga hej om du ser mig någon gång!
rgc.nu

#3 - Anna

Jag är inte muslim och är svensk.
Min ingifta släkt och min man är dock muslimer. Minns inte hur jag hamnade på din Instagram och blogg men fastnade. Läser inte många alls men känner igen mig i småbarnslivet, mammalivet vs ”karriär” och gillar modest mode :)

Svar: Åh så kul att höra!! Blir verkligen glad av att läsa era fina ord och känner att bloggen verkligen är en plats för alla <3
rgc.nu

#4 - Anonym

Jag är inte muslim. Men är gift med en muslim 🙂
Läst din blogg länge! 🙂och kommer inte sluta haha😃😃

Svar: Åh aå himla kuuul! Så fin mening där på slutet <3 tack för att du delade med dig!!
rgc.nu

#5 - Anna igen

Och min son heter också Adomiiie ;) så fint namn Adam tycker jag och går bra både på arabiska och svenska så att hela hans släkt kan uttala det (i vårt fall)

Svar: Ett Väldens finaste namn verkligen. Men med selin får man inte säga Adam man måste säga Adam Elias som han egentligen heter :))
rgc.nu

#6 - Isabell

Jag är inte muslim men gillar din blogg jätte mycket. Min man och hans släkt är muslimer och jag tycker din blogg känns ärlig och kan många gånger känna igen mig i det du skriver

Svar: åh va roligt att du finner samhörighet här. Verkligen något jag strävar efter <3 tack för din kommentar <3
rgc.nu