Wednesday & coffee
 
Godmorgon mina fina vänner!
Hur mår ni idag? Vi är på bättringsväg allhamdulillah, men Selin är fortfarande hemma då hon haft ont i magen både igår och idag, får se vad det innebär. Jag har sjuuukt mkt läsning att ta igen och måste även påbörja min hemtenta men motivationen är inte på topp. Hur kommer man igång igen efter ett uppehåll? 
Annar är ni några som märkt skillnad på bilderna här på bloggen och det glädjer mig såklart! Vi har nämligen bytt upp oss till en canon D80 med ett nytt objektiv till, 55ml F1.4 sigma. Vi är super nöjda än så länge allahummbarik, och denna kamera ligger också på semiprofessionell. 
Vi hörs lite senare idag tjejer, nu ska jag plocka ihop mitt liv och försöka göra något av dagen. Ni hittar en massa roliga uppdateringar instagram HÄR!
#1 - Inez

Usch känner igen mig i det här med att ta tag i plugget. Jag tog examen förra våren och har jobbat sen dess. Men sen i början av februari har jag gått en kurs genom jobbet för kompetensutveckling och jag har nu en inlämning nästa vecka som jag inte har orkat ta tag i. Man blir så slö när man har haft uppehåll, men man får fortsätta kämpa. Det bästa är att dela upp hemtentan i små delmål som man ska försöka bocka av allt eftersom, det bidrar till att du har smådelar istället för en hel del 😊