waffle love
 
Våfflor till frukost under helgerna har blivit lite av en tradition hemma hos oss (om inte vi är helt slut dvs) och i det senaste utskicket från smakbox kom en intressant variant av mijöl - nämligen mijöl på vete och vita bönor. Alltså det blev så gott!! Det var ingen skillnad alls och barnen älsakde det. Vi körde även nyttigt till, frukot och bär samt sockerfri sylt och vitchoklad proteinella (alltså varför har ingen sagt om detta förr). Har någon annan testat detta? Det känns som att alternativen för att äta nyttigt och gott bara ökar - me love!!
#1 - H.I

Njaa vet inte om de alternativen är så hälsosamma som man tror. Sötningsmedel är farligare för kroppen än naturligt socker. :/

Svar: Fast raffinerat socker är ju inte heller bra. Visst är sötningsmedel inte bäst men de är bättre än de som finns i godis :/
rgc.nu

#2 - Anonym

Raffinerat socker är inte bra men det är inte heller sötningsmedel eller produkter som ska vara "nyttigare". De innehåller massa kemikalier och skit. Men det sagt menar jag inte att man inte ska äta mindre proteinella än t.ex. nutella. Bara att det inte bättre än nutella. Man får äta allt med måtta helt enkelt :) Förstår dock inte hur så kallade fitness konton kan trycka i sig dessa produkter dagligen och kalla det för hälsosamt.

Svar: Jag har inte så insatt nu för att kunna säga att nutella och protinella är lika onyttigt. Men tänker bara på att sånt som är ”hälsosammare” överkonsumeras kanske inte lika mkt som de söta, ur fitness perspektiv tänker jag? Eller aa va vet jag hahaha men kommer från en familj som är insatta så kan spåna vidare på de med dem :)
rgc.nu