Varför inte bara kjol?
 Goood morgon mina fina!!
Hoppas ni mår dunder och ni haft en härlig helg. Jag har fått lite frågor ang varför jag inte bär kjol under mina klänningar istället för abaya och svaret är enkelt; Jag tycker det blir en mer modest fit då. Jag gillar liksom det pösiga flowet av abayan och att dem lager som skapas täcker formerna av nedrekroppen. Dem flesta klänningar är ju också genomskinliga så genom att ha abaya under så behövs ju bara det plagget, istället för en kjol plus en tröja.Men med det sagt så menar jag inte att jag har slutat använda kjol osv, men just nu känns denna ekvation som den mest logiska för mig. Vi får se, jag älskar ju att exprementera med kläder så länge det håller en modest råd tråd. 
Hur som haver nedan ser ni plagg som redan ligger i min garderob eller som är på väg hem till mig, från boohoo. Jag har länkat (OBS. Adlinks) till varje plagg som ni önskat tidigare, är så glad att den randiga klänningen och kimonon är tillbaka - allt har ju vart slut så länge.
Den randiga klänningen hittar ni här / Den blommiga kimonon hittar ni här (adlinks)
Den rosa kimonon hittar ni här! / Och den svarta hittar ni här! (Adlinks)#1 - Me

Hej! Allt är jätte fint. Vad tycker du om att prova tex prickig tunika eller klänning?

Svar: Jag vet inte varför jag har så svårt för prickigt, såg någon dock som var fint i bara prickigt här om dagen men hittade den inte sen på igen. Man får testa sig fram och se vad som passar en bäst.
rgc.nu

#2 - Anonym

Så fina!

Svar: eller huuur! Billiga också med helt okej kvalide = me love!
rgc.nu

#3 - Fatimah

Jag älskar den randiga klänningen! I vilket material är den? Och hur tunn/genomskinlig är den, skulle det funka att bara ha ett linne under till exempel (och kjol)? Och vilken storlek har du i den?

Svar: Åh måste kolla och sen återkomma inshah allah <3
rgc.nu

#4 - Anonym

Ååh asså den rosa 😍😍😍
Påminner om viktoria secret påsarna haha

Svar: Hahah visst är den!! <3
rgc.nu

#5 - Emelie mrs_maea

Salm aleykum! Åh tack fina för tipset! Min fråga; hur är storlekarna?

Svar: walekom asslam fina !Klänningarna är små i storlekarna upplever så jag tar alltid en strl större, jag har 36 men tar strl 38 i klänningarna. Och i kimonon är det s eller s/m som gäller. Tycker storlekarna stämmer överens med verkligheten på den fronten.
rgc.nu

#6 - Anonym

Vart köper du dina abayan?

Svar: Just nu använder hag bara dem j köpt från Turkiet !
rgc.nu

#7 - Bahar

Hej allt är jättefint men betalar du tullavgift?

Svar: Hej! Har aldrig betalat tull, och ibland har boohoo fraktfritt dessutom ;)
rgc.nu

#8 - Inez

Beställde hem den blommiga rosa och som den svarta med mönster fast i vitt. Tycker att de är snygga och det är så inne med maxi kimono 😍😍😍

Svar: Wooohio!! Jag har den i vit också hahahah. Hoppas på att få se outfit bilder på insgatm då ;)
rgc.nu

#9 - Hafsa

Salam Aleykum du borde tipsa oftare om modest kläder speciellt när du länkar också !❤️

Svar: Åh så kul att det uppskattades så mkt! Jag försöker kolla allt jag handlar om de kommer tillbaka på lager så jag kan länka er ❤️
rgc.nu