Study mode
Barnen sover och jag är hos svägerskan på pluggdate. Jag fick för ett tag sen en kommentar om hur jag prioriterar/fördelar min sömn för att hinna med roliga grejer, och sanningen är den att jag inte sover tillräckligt tyvärr. Jag lever på minimum sömn pga amningen och en två-åring som sover riktigt dåligt. Jag ska vara glad om jag får 4 timmars sammanhängande sömn. MEN jag tänker att det är tillfälligt och förhoppningsvis får jag väl sova någon gång. Kroppen ställer in sig på sömnbristmode och man lär sig va pigg på tröttheten, förstår ni hur jag menar?
Men man kan ju inte sluta festa för att man är trebarnsmorsa :P hahahaha... man kan tro jag är ute varje dag sådär untzuntzuntz.
 
#1 - Anonym

Va roligt att de är så olika.. Jag behöver minst 9 h (helst 10) för att vara glad och alert på dagen och orka med barnen och aktiviteter och allt vad livet innebär. 9 h upp hackat såklart iom både fajr och småbarn som vaknar. Men läser ibland att vissa sover från 01.00 till 06.00..då undrar jag hur man mår egentligen 😂😂

Svar: Allahummabarik!! Mina barn har aldrig sovit 9-10 inte ens om dem är uppe till 01 på natten hahahaha så jaa jag förstår inte var jag skulle ta vägen med sådär mkt sömn ens ahaha allahummbarik tusen gånger om!!
rgc.nu

#2 - Anonym

Hahahaha untzuntzuntzuntz... lever pckÅ

Svar: 😂😂😂👋🏻👋🏻👋🏻
rgc.nu

#3 - Anonym

Menade 9 timmar haha inte tills 9 på morgonen.. De hade varit dröm😂 dom brukar somna vid 8 o vaknar 7 så jag lägger mig 9 haha

Svar: HAHAHA tänkte väl! Då förstår ja ❤️
rgc.nu