Stressad mamma deluxe

 
När man är så stressad efter hämtning att man glömmer ta av sig solskydden?! Jag kan inte vara ensam om detta?😂 händer mig 3/5 dagar i veckan! Vi är några mammor som hämtar våra barn samtidigt så barnen blir liksom upprymda av varann och börjar springa runt och leka kull istället för att sammarbeta. 
Hur som haver, idag jag haft fullt upp med skolarbete och sedan veckohandlade jag medan maken var på Leos med barnen en stund efter förskolan, bra uppdelning! Blir nog mer av detta framöver insha Allah (tips tips!). 
Nu ska jag sätta igång och laga mat så de finns matlåda till imorgon, det blir nogkycklingwok. Vad åt ni till middag ikväll? Behöver verkligen inspiration till nya rätter. 
5
Anonym

Ris med kycklingbiffar + sallad :)

Svar: Åh recept på kyckling biffarna snälla?
Mrs.Coskun

Elisabeth

Lyx med skoskydd på förskolan! Vi får ta av oss skorna. 😀

Svar: HAHAH aa de känns faktiskt som en lyxgrej 😂😂
Mrs.Coskun

shaby

Till middag det blev poatis/palsternacka mos med lax för maken å kidsen och jag som inte äter fisk åt sallad extra allt med allt som fanns hemma( ruccola, Cocktail tomater, Oliver, feta ost,avokado och thousand island dressing till) 😋😋

Svar: Låååååter super gott ❤️❤️❤️
Mrs.Coskun

Anonym

Haha hämt mig några gånger också haha

Emelie

Hahah exakt samma hände mig i veckan fast efter lämning ! 😂 odsg hat vi ätit nada.. maginfluensan har drabbat 3av4 i vår familj. Men ogår blev det spaghetti med linstomatsås.