Söndags lista
Söndag idag vilket hos oss innebär storstädning, matlagning och att helt enkelt göra sig redo för den kommande veckan. Det är även en sån dag som jag utvärderar veckan och tänkte därför köra en utvärderingslista här på bloggen; 
Veckans hiss: Denna vecka har allmänt varit väldigt tuff på många fronter, men veckans bästa måste helt klart vara min pluggdate hos sarah som jag inte hunnit blogga om ens. Det var så himla mysigt att gå dit på frukost och fika och se den nya lägenheten, där kommer jag trivas! <3
Veckans diss: Ja det måste ju vara samtalet med Mousas pedagog. Jag har nog aldrig varit så chockad över hur ett samtal ändrade riktning så snabbt. Återstår att se i veckan hur det blir med det.
Veckans rätt: Måste nog vara laxgrytan jag lagade, alltså den var SÅ god. Ska prova den idag igen fast med torsk och minus purjolöken för den är slut. 
Veckans roliga:Selin tar sin Ipad och går runt hemma och fotar allt, flyttar på möbler och tar fina foton. Hon filmar Adam och säger '' är du lite trött nu gubben, är det därför du gråter'' Alltså snacka om en mini-me haha. 
Veckans saknad: Det måste nog vara Tunisien med syskonen. Eller mina syskon samlade tillsammans i överlag, sällan det händer när alla är så upptagna. 
Veckans köp:Måste vara min veckohanldning på Willys, där jag fick ett hlavt kilo torskfile för 39kr och 1 kg kyckling för samma pris, hahah synd att det var max 3köp per hushåll. Men tänkte be maken svänga förbi och handla 3 av allt med sitt medlemskap också. Hur är ni med sånt? gör ni också så eller? Och när det är extra pris på tex kyckling, bunkrar ni? och isf hur mkt köper ni då av allt?
 
En bild från myset med Sarah i fredags <3 Glöm inte hjärteklicka! 
 
#1 - Anonym

Bunkrar alltid upp kycklingfile, köper maxantal och tills nästa gång det är erbjudande så börjar den ta slut haha. Även bryggkaffe!!

#2 - Julia

Haha älskar storesyskon som tar hand om sina syskon Allahumma barik! Må allah bevara din familj🍓

Svar: amen fina duuu <3
Mrs.Coskun