Smakbox - Vårtecken
- Inlägget är i samarbete med smakbox-  

God morgon alla fina! 

Måndag idag, åh va skönt det är med en ny start på veckan! Himla tråkigt att det dock var mulet och grått i morse och jag var jätte nervös över att köra i dimma men det hade hunnit klarna upp innan jag var på e 4an, så det var skönt. Hur som helst, en ny VFU vecka har börjat och jag ber innerligt att denna går lika smidigt som den förra - snaaaart i mål, GOD WILLING! 

Annars så har äntligen månadens smakbox kommit och den går i temat vårtecken. Ännu en gång sprängfylld med en massa godheter. Lite besviken dock var jag denna gång över att tre hela produkter innehöll svin och en fjärde innehöll alkohol. Jag tror jag aldrig slängt så mkt grejer från boxen innan. MEN med det sagt, kolla in allt annat som fanns? Jag ser fram emot att laga pestopasta i veckan med torsk, samt baka med Selin och Mousa. Det är tydligen kommit ut en fädig choklad cupcake smet från milda. Detta kallar jag bakning i min smak, haha.  

Och som vanligt har ni 15% rabatt vid köp av en smakbox i present eller vid start av prenumeration. Ange RGC i kassan här bara 🙂. Vi hörs senare idag med ett smarrigt recept inshaa allah! Önskar er en fin måndag.

#1 - Anonym

Fick också slänga😫 känner att denna box fick man mycket läsk/dricka men annars toppen🤗

Svar: Jag tänker att i och med att det är vår kanske man är mer törstig? hehe men annars toppen precis som du sa <3
Mrs.Coskun

#2 - Linn

Asalamo alaykom! Måste få fråga; Hur gör du med din lilla bebis nu när du studerar?

Svar: Walekom assalam habibah. Jag har skrivit det tidigare, men kan skriva ett inlägg om det imorgon inshah allah <3
Mrs.Coskun