Present: Till henne, under 300kr
- Inlägget innehåller adlinsk - 
Body scrub:Länk / w7 palett i nude:Länk / Elf matt läpppestift:Länk 
Burberry parfym:Länk / Ideal of sweden:Länk (glöm inte koden RGCNU för 20% rabatt) / Vas:campadre (man måste logga in för att se allt, dem har förövrigt massa fint under 300kr)
 
Jag tänkte köra en eid-present serie på tips och trix kring presenter för 300kr och under. Självklart lägger man sin egen budget men jag tänkte att 300kr kanske är en rimlig siffra för dem flesta att ha som max. Ovan ser ni lite tips från coachen då: Till sin mamma, syster, bästa vän eller svägerska kanske man vill köpa något fint, som gärna känns lyxigt eller eftertänkt men som inte behöver kosta skjorta. Jag tänker mig att ett poppulärt mobilskal i en härlig färg passar alla (även ens mamma), en fin kimono eller väska. Eller varför inte en fin vas som får stå och pryda hemmet. Tycker alla dessa ovan passar till alla kategorier. Vill man kan man också beställa hem fina handskrivna prints med ett fint meddelande till personen. Jag personligt skulle älska att få smink och skönhetsprodukter och ovan ser ni tre favoriter som alla kostar under 100kr st. 
Ett annat bra förslag är persoliga kupponger man kan försöka få till fint, typ ''En middag med mig på valfri restaurang när du vill''. Har man folk i närheten som har barn kan man skriva på kupongen ''Jag ställer upp som barnvakt på valfritt datum'' i utbytte mot denna kuppong''. ÅH denna önskar jag mig från alla jag känner tack HAHA! Sen kan man göra handavtryck på barnen och ge till familjen osv.
Vad tror ni, får ni inspiration? 
#1 - Anonym

Använde koden på idealsofsweden och fick rabatt på 180kr:)

Svar: Allahummbarik, köpte du många eller? 🤗
rgc.nu

#2 - Anonym

En mobilskal, powerbank och kabeln:) ångrar mej att jag int köpte magnetisk mobilhållare oxå hehe

Svar: Tror de går att använda den flera gånger :) och tack för att dj påminde mig måste också ha en magnetisk mobilhållare !!!
rgc.nu

#3 - Emilia Sjödin

Älskar vasen, så fin!