Our Ramadan decor
 
 
Som jag har längtat att skriva detta inlägg, men behövde ha is i magen så det skulle komma när det är nära och relevant, när ramadan verkligen är runt hörnet. 
Såååå, såhär ser det ut!! 2018s Ramadan hörna a la Coskuns ✨ himla nöjd om jag får säga det själv allahummbarik! 
 
I år har jag fått hem en massa fint från ett skandinaviskt företag som nishar sig inom just minimalistisk (men lite orient insipirerad) Ramadan dekoration. Tex dem fina silver stjärnorna som jag hängt på ljusslingan, eller trä stjärnan bland eucaliptusen. En av dem silvriga stjärnorna är graverad med årets Ramadan som man kan spara som minne. Visst är dem fina? Sen är även dem liggande stjärnorna därifrån, tänkte ha några ljushållare på, kommer bli himla fint. Som ni ser valde jag bara att måla en sida av bokstäverna och tyckte det blev så himla mycket finare så ( jag målade en bokstav på alla sidor, och ja, ni ser ju tydligt skillnaden).  
Ni hittar allt detta plus en massa annat fint här! Och ni kan följa hennes verksamhet på instagram här! Jag är verkligen kär i deras utbud och jag är så stolt över systern som driver detta, vilket vinnande koncept allahummabarik!! Men ärligt, vaaaad tycker ni? Jag är inte helt klar ännu, men än så länge är det detta som ska va med. Vill hitta en vit kloss som får plats under siffrorna och skriva Ramadan på den, det hade vart så himla fint att ha den som räknare under månadens gång.
 
Glöm inte hjärteklicka, och in och följ systern och stötta henne <3
#1 - Camilla

Åh vad fina pynt!

#2 - Angelica Wåhlin

Sååå vackert!

#3 - S

Tänkte fråga dig om du använder iPhone x eller annan kamera för dina bilder? Vilken kamera är bäst om man tycker om att fota? Tipsa gärna. Är det värt att köpa båda eller bara en av dem?

Svar: Jag använder vår nya kamera tex till dessa bilder, vi har precis köpt en Canon D80. Innan de använde vi Canon D70 med porträtt objektiv. Men många bilder är mobilbilder via min iPhone x men tycker ej den lever upp till systemkamera standard ;) kans skriva mer om de om du vill?
Mrs.Coskun

#4 - S

Ja du får jättegärna göra ett eget inlägg om det!

#5 - Malin

Sjukt snyggt! Älskar både underläggen och ljusslingan ❤️