Old but new
 
Två saker jag haft i garderoben länge men aldrig använt; Mina rosa skor som jag köpte från H&M förra året och min as coola bombarjacka från... vill ni gissa? Den har jag i och för sig bara haft i garderoben sedan januari-ish men jaa, ni fattar. Igår var första dagen på året som jag kunde ha vårjacka utan att frysa ihjäl, tror det var +5! Hade ni också fint väder? Sen älskar jag att solen tittar fram, helt klart min favorit tid på året, att gömma mig bakom solglasögonen, speciellt på bilder, blir så mkt mer avslappnat då. 
 
Lite senare ikväll kommer ett spännande inlägg upp, så håll utkik!
#1 - Anonym

vart kan jag köpa abayas? Jag bär alltid svarta abaayas, men börjar bli lite osäker i mitt nya arbete, fastän jag varje dag byter abayas/cardigan/tröja/slöjaetc, har jag alltid "en svart klänning". Jag vet, dålig självkänsla att ens tänka vad folk tycker. Men jag blir själv osäker i mig själv :( Kjolar är inte min grej så Venne vad jag ska göra.
Tips? <3

Svar: Jah förstår PRECIS vad du menar!! Jag har samma problem, försöker hitta en vettig abaya återförsäljare men asså dem har alltid något jag inte känner mig nöjd med och oftast faller det på att armarna är konstiga.

Jag uppdaterar dig när hag kommit fram till nätt vettigt :)
Mrs.Coskun

#2 - Anonym

Är jackan från boohoo?

Svar: Napp, den är från Ica maxi faktiskt HAHAH 😂😂
Mrs.Coskun

#3 - Anonym

Äääärligt?! Jackan är skit snygg!

Svar: Hahah jaa tänka sig !! Jag vill också ha exakt en sån!! 150 spänn på rean till och med!!
Mrs.Coskun

#4 - Anonym

Äääärligt?! Jackan är skit snygg!

#5 - Anonym

Btw tror du jackan finns kvar ?

Svar: Kanske, bara kika runt !:)
Mrs.Coskun