Night study
 
Sitter och fikar små chokladpraliner ur min fina fikabox medan jag försöker plugga men det går inte alls bra. Jag har försökt skriva en lektionsplanering (som är en del av min examinationsuppgift) och all min kreativitet har typ landat på bloggen den senaste tiden känner jag (allahummabarik!),känner ni så också? Vad tycker ni om de nya uppdateringarna? Vad vill ni läsa mer av? Please tell me! Nu ska jag försöka fortsätta plugga här.. och hålla mig borta från att pilla på morgondagens inlägg.
Godnatt fina ni <3
#1 - Camilla

Ääälskar alla nyaa uppdateringar!

Svar: Älskaaaar dig camialaaaam <3
rgc.nu

#2 - Fatimah

Jag är superduperglad över all uppdatering Mashallah! Inläggen är dessutom väldigt varierade så man vet aldrig vilken trevlig överraskning det är som väntar när man kikar in här. ❤️ Extra roligt är det förstås att du skildrar din vardag ur en muslimsk infallsvinkel, vilket jag saknar hos andra livsstilsbloggare jag läser just eftersom Islam är en betydande del av min livsstil.

Svar: Åhhh habibati aå fin du är!
rgc.nu

#3 - Elisabeth

Din blogg är på topp, det märks att du lägger massa jobb på den! Bra gjort och inshaAllah kommer du kunna fortsätta med det.

Svar: ÅH MEN TAAACK!! vilken fin komplimang <3
rgc.nu

#4 - Angi

Det känns för mig som läsare (vet inte alls om det stämmer dock 😊) att du börjar komma tillbaka till din ”nisch” så att säga, med bloggandet. Och att din kreativitet verkar flöda mycket i samband med dessa ämnen du skriver om. 😘
Jag kan nödvändigtvis inte direkt relatera till allt du delar med dig av, fast såklart en del , men jag tycker att du verkar vara en sådan ärlig och mysig person så det är det som gör att jag fortsätter klicka in här hehehe. Tycker mycket om din blogg!

Svar: ÅHhhh men sluta ni skämmer bort mig!! Sååå himla kul, vilken fin komplimang. Vad skulle du kunna tänka dig läsa mer om? ahhh du verkar super gooo du med <3
rgc.nu