Ni kan kalla mig trötter
Godmorgon tjejer! 
Är inne på min andra kopp kaffe redan men idag känns det som om ingenting kan rädda denna trötthet,jag är heeelt slut! Jag har inte gjort klart min uppgift inför examinationen idag, jag känner verkligen att jag inte kommer orka med resten av terminen och vet inte var jag ska hitta kraften. Denna praktik har gjort slut på mig känns det som :/Hatar sånna här klagoinlägg men jag måste ventilera, förlåt! Får se om jag kommer på smarta grejer att skriva om idag. Har ni tråkigt får ni gärna lyssna på min och bästisens podd, den finns som klickbarbild här på sidebaren på bloggen. Kom gärna med förslag på ämnen. 
Förresten, kan en människa seriöst bli immun mot koffein? Alltså de hjälper inte mig alls längre, kan dricka de klockan 22 och somna så fort jag lägger huvudet på kudden! 
(null)
#1 - Angi

❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Må Gud underlätta för dig och ge dig styrka!!

Svar: ameen habibah <3
rgc.nu

#2 - Maria L Q

Låter som om du behöver en natts ordentlig sömn eller en dag bara för att återhämta dig lite! Var rädd om dig syster så att du inte blir utmattad! Och med utmattad så menar jag den utmatning som individers i mitt yrke faktiskt blir långtidssjukskrivna för och tom får medicinering (socionomyrket). Du verkar vara en så fin mamma som verkligen försöker vara där för dina barn och din familj varje dag men jag tänker att en dag BARA för dig själv och för att du ska få vila är det inget fel på! <3 stora styrkekramar!

Svar: Ahhhhh jaaaa , jag ska försöka unna mig något när terminen är slut ... i JUNI ... inshaa allah :D
rgc.nu