Flower power kimono
 Kimono: Boohoo / Väska : Wera / Solglasögon : Rayban / Slöja : Verona / Skor : Skopunkten 
 
Ni var många som var väldigt förtjusta i denna kimono på instagram. Jag har ju tidigare bloggat om den men då var det grått och slaskigt ute och jag kan tänka mig att det sista man brydde sig om var blommor på ett plagg. Men nu så är säsongen inne, och som ni vet shoppar jag typ bara från Boohoo nuförtiden, här (annonslänk!) hittade jag en liknande kimono som jag faktiskt tänker klicka hem, blommig men i en anann modell som även kan funka som klänning över en kjol eller på en tjejmiddag. Ska börja bli bättre på att skriva ut mina kläddetaljer, vet inte ens varför jag slutade med det. Himla kul att ni efterfrågar det <3
#1 - Mili

Så fin 😍 vad blir frakten när man beställer från den hemsidan?

Svar: Jag vet inte om jag minns rätt men ca 50kr. Ska kolla mina kvitton när jag hinner <3
Mrs.Coskun

#2 - S

Hur brukar det se ut med leveranstid och fraktkostnad? Och vet du ngt om man betalar tull på det?

Svar: Jag tycker dem har super snabb leverans allahummabarik. Ingen tull och frakt kostar ca 50kr om jag inte minns fel, ska kolla mina kvitton <3
Mrs.Coskun

#3 - H.I

Åh så fin mashallah! Prova att kombinera den med en grå bas och silvriga detaljer, tror det blir snyggt!

Svar: Jaaaa 😍😍😍. Måste bara skaffa mig en grå bas, och vit bas :p
Mrs.Coskun

#4 - Frugan E

Fin och särskilt alla glada färger! <3 Blivit lite sugen på kimonos eftersom jag verkligen tröttnat på att gå i långa cardigans här i tunisiska hettan. :O Tror jag måste testa..

Svar: Jaaa gör det, dem är ju så tunna så dem kan man ha över en tunn abaya liksom :=)
Mrs.Coskun

#5 - shaby

Hej fina! Åhhh vad fint jag orkar inte 😩 rosa och rosa nyanser passar dig utmärkt, så fint! Tänkte oxå beställa en blommig kimono och börja med, det kommer med stor sannolikt se ut som tält på mig men jag chansar 😅 nu ser jag att jag äger inga blommiga kläder alls?! Bara jeans och randig och grå och beige och vit....😬 vad tycker du om boohoos storlekar?

Svar: Klart duuuu måste testa blommigt!! De måTe ju alla känner jag?!! Alltså jag upplever storlekarna lite varierande i land för små och ibland så som dem utger sig för att vara. Jag tar alltid en strl större på kimono för modest fit och två strl större på klänningar typ :) tänker om nått ej passar så ger ja bort det för de e endå inte så dyra plagg :)
Mrs.Coskun