En sån morgon..
Godmorgon fina ni! 
Ni vet när man har en sådär superviktig dag där inget kan gå fel men så gör allt det ändå? Ja så var min morgon. Mousa Gjorde nr två i blöjan som han sen smetade ut överallt. Jag spillde kaffe på min slöja två gånger pga barnen och sedna var vi försenade till lämning. Tack gode gud att jag slapp trafiken annars hade det tagit år och dagar att komma fram till skolan också. Idag vid elva tiden har jag min examination, snälla be för mig. Vet inte varför jag är så nervös, jag kan ju det här - men omständigheterna har inte varit på min sida. 
Bloggen kommer fortsätta uppdateras som vanligt, idag kommer både ett recept och en outfit, sen får ni gärna komma med förslag på vad jag ska skriva om:) Tack för alla fina kommentarer, statistiken har vart helt galen dessa dagar allahummbarik. Heja heja <3
Inväntar fortfarande förslag på vad vi kan podda om hörrni ? <3
#1 - Anonym

Åhh dom dagarna är jobbiga, du fixar examinationen inshalla ❤️

Svar: Inshaa Allah <3
rgc.nu

#2 - Anonym

Inchallah så går det bra! Har du tips på var man kan köpa fina barnkläder till Eid? Både till flicka / pojke
Kram 🌸🌼🌻💐🌷🌹

Svar: Åh ska försöka knåpa ihop ett tips <3
rgc.nu

#3 - UMM LILO

Nu har jag en off the topic fråga, har ni någonsin fått jobba med någon bitter och som tar ut det på er och som även förväntat sig att ni ska ta till er och acceptera lägget, någon som ni egentligen skulle jobba tillsammans men som istället bossar runt dig? Hur skulle ni ha hanterat situationen? Har ni tips? Hur ska man vara med personen ifall de ej respekterar hur du känner och bara förminska ens upplevelse?

Svar: Åh vilken bra fråga! Vårt nästa roddavsnitt ska faktiskt handla om jobb, så vi kommer ta upp detta då inshah allah <3
rgc.nu

#4 - Iman

Haha fy för sådana morgnar. SubhanAllah att de prickar in just de dagar man har extra bråttom. Kreativt att smeta ut blöjinnehållet😂 må Allah ge oss tålamod.

Tips till podden: hur man hanterar stress som mamma när barnen trotsar? Tips och råd kring det om i har.

Svar: Åhh vilken bra idé!!

Hahah ja men eller hur kreativitet när den är som bäst 😅
rgc.nu