En rolig aktivitet & present idé

 

Här om dagen gjorde vi en lugn och rolig aktivitet efter förskolan som Selin hade sett fram emot länge, nämligen en ny avtryckstavla. Vi har ju tidigare gjort fotavtryck på henne och Mousa men nu var det en ny med Adam som skulle göras. Självklart ÄLSKAR barnen att få kladda med händer och fötter i färg. Med risk att det skulle bli fullkomligt kaos i köket fick pappa vara med också, himla kul att göra detta som en familjeaktivitet. Först gjorde vi en som jag skulle rama in, men som ni ser så var Adam inte så samarbetsvillig. Sedan fick dem göra flera på olika papper och kladda lite - sååå himla kul! Detta gav mig också en idé kring fina och personliga Eid presenter. Tänk att ge bort en sådan tavla till mor eller farföräldrarna. Med kanske en liten hälsning också från barnen eller en dikt. En sådan present skulle betyda en förmögenhet som kostar knappt något för plånboken. Så eid present tips där! <3 Någon som har fler tips på personliga Eid presneter? 

#1 - A

Åhhh älskar sånt här mashAllah!!

Vi har gett avgjutningar av barnens fötter i Eid-present, med första barnet gjorde jag ett fotoalbum från första året med lite kommentarer och så ( måste fixa en med andra barnet i år också) och i år så har vi tagit syskonbilder med en fotograf som jag tänkt att vi ska ge bort in sha Allah :)

Svar: Åh låter som fina presenter <3
rgc.nu

#2 - Niqabisten

Tips på personliga Eid presenter islamiska dikter med personers namn i . De är mycket uppskattade

Svar: Ahhh va fint!! <3
rgc.nu

#3 - Maria

Jätte mysigt! Gjorde eid presenter till familjen med barnens avtryck. Det blev jätte uppskattat och så kul att gå tbx och se sedan efteråt... så småååååå händer och fötter <3

Svar: Verkligen!! Så personligt och fint!!
rgc.nu