Dove blue
Hur snygg är inte min vintage väska från min svärmor? Har bloggat om den för flera år sedan men nu är den inne igen! Måste hitta inlägget i arkivet ..
 
God eftermiddag på er fina läsare!
Det har vartit mycket frågor kring mitt inlägg om boohoo, vilket har varit himla kul. Kommer fortsätta länka så fort kläderna jag bär kommer in eller om jag hittar något fint jag vill dela med mig av. Denna look ovan är också skapad av en cardigan from boohoo, jag hittade dock inte den (såklart!) men hittade en super snygg som liknade här (adlink)! Dem har erbjudande på frifrakt just nu när man handlar över 235kr och det kommer man lätt upp i där. 
Ang tull så förekommer det ingen tullavgift, frakt kostar ca 50 kr men det är standard typ. Storlekarna på kimonon och koftor är som vanligt men klänningarna är lite små i storlekarna och jag som har strl 36 vanligtvis tar gärna 38 elr 30-40 (ni vet när de är en mellan strl). Kolla alltid storleksguiden. Kvaliten är helt okej. Det känns alltid som om de dyrare grejerna (alltså över 200-300kr) har bättre kvalite än de som ligger under, men det blir ju så - man får det man betalar för. Har ni fler frågor är det bara att ställa dem =) 
#1 - Anonym

Så fin klädstil du har allahumma barik ❤️

Svar: Baraka allahu fiki älskade syster <3
rgc.nu

#2 - Anonym

Älskaaaaaaar att du börjat uppdatera oftare wihooo

Svar: Wohooo!! ❤️❤️❤️❤️
rgc.nu

#3 - imz

älska stolväskan, vill ha stolen också bara för att matcha!

Svar: Hahahah jaaa visst är det snyggt!!
rgc.nu