A flower a day keeps the haters away
 
 
Egentligen hade jag tänkt logga in här och skriva något helt annat, men nu känns det som om jag måste nämna något. Skriva några ord, vara ännu en som uppmärksammar det som INTE borde uppmärksammas. För att några idioter där ute tycker att muslimer inte har det tillräckligt tufft i samhället, istället ska man göra en lek som går ut på att trigga människor till att göra illa dem? Jag vet inte om jag ska skratta över hur patetiskt detta är eller gråta över vad som händer med vår mänsklighe. Ni har säkert alla hört talas om "punish a muslim day"? Och jag tror det blivit ännu större så fort stora muslimska profiler på sociala media tog upp detta, jag kan tänka mig att det nästan blir som en utmaning för någon hämndlysten idiot där ute som tycker att alla muslimer är terrorister. Tror ni inte det? 
 
Hur som helst, var rädda om er ifall ni ska ut, inte för att jag tror något kommer hända här men ändå. Det är ju redan läskigt att vara muslims som det är i dagens samhälle idag. Man kanske bara ska vara på sin vakt lite extra.Herregud, att jag ens skriva dessa ord.. så kusligt. Hoppas bilden iaf piggar till och ger er ett leende mina vänner 🌸💕💐 
#1 - Niqabisten

Salam aleikum. Dessa punnish a muslim är för oss muslimer som bor i England . Det är här dessa brev och hot cirkulerat speciellt i vissa städer , inte alla men särskilt den staden jag bor i . Barnens skola här även skrivit hem angående detta och för nån vecka sen så visades denna nyhet på aljazira och andra arabiska och utländska nyhetskanaler att detta gäller muslimer i England så svenska muslimer behöver inte oroa sig för detta men jag kommer i alla fall inte hålla mig hemma idag )

Svar: joo jag förstår, kändes dock fel att inte skriva alls om saken. ta hand om er och må allah skydda er <3
Mrs.Coskun

#2 - Anonym

Usch, även om det är i England nu så betyder det ju inte att samma sak inte kan komma hit. Som de där läskiga clownerna som helt plötsligt blev en trend i massa länder. Det finns för många idioter där ute. Jag skäms för vissa svenskars beteende ofta när det gäller beteende mot andra nationaliteter och religioner. Min man och min ingifta släkt är alla muslimer och jag blir ledsen över hur annorlunda de behandlas jämfört med mig.
Stay safe :)