Twining
 
God dag fina!Hoppas ni haft en härlig måndag. Min har varit intressant, minst sagt. Den har innehållit allt från sjuka barn, till ärendespring till fotografering (av sammarbeten). Men tänkte i detta inlägg bjuda på en look från häromdagen. Denna kimono har min mamma faktiskt sytt, och av tyget som blev över sydde hon en kimonovariant till Selin, allahummabarik! Hur fint var det inte? Ska be henne göra fler sånna här plagg så jag och Linosh äntligen kan ta söta bilder ihop. 
Hiss eller diss på looken, hjärteklicka om ni gillar fina ni 💕


The weekend
 
3 bilder från helgen. Jag var på hennah/bröllopsfest i lördagskväll, jätte mysigt och alltid spännande att uppleva andra kulturers festligheter. Sen har vi bara hängt ute på promenader med barnen och fikat i mängder. Det är verkligen skönt att bara vara ute med dem, de blir mindre bråk och tjat och mer nöje. Är vi hemma för länge är det Adomie som får mest stryk stackarn, så fort jag vänder ryggen till ska dem bära honom runt överallt - det slutar inte alltid gott om ni förstår vad jag menar 😅.  Sen bor vi i ett område med många parker vilket barnen älskar så det är bara onödigt att vara hemma. Förresten, vad är era måste snacks när ni sitter i parken? Ni vet vissa har nötter, andra har dricka osv. Vi har dricka och chips som obligatorisk (nötter om maken får vänja dock).


waffle love
 
Våfflor till frukost under helgerna har blivit lite av en tradition hemma hos oss (om inte vi är helt slut dvs) och i det senaste utskicket från smakbox kom en intressant variant av mijöl - nämligen mijöl på vete och vita bönor. Alltså det blev så gott!! Det var ingen skillnad alls och barnen älsakde det. Vi körde även nyttigt till, frukot och bär samt sockerfri sylt och vitchoklad proteinella (alltså varför har ingen sagt om detta förr). Har någon annan testat detta? Det känns som att alternativen för att äta nyttigt och gott bara ökar - me love!!