A Cheesecake palace kinda brunch
 
Fredag idag, åh du välsignade dag, alltid så himla speciell. Idag ska barnen få fredagsfika och mysa med oss framför film, och Selin får vara uppe extra länge och busa, må Allah bevara dessa fina stunder. Jag börjar känna en sån ångest inför förlossningen att jag går runt och pendlar mellan att gråta och panikskratta hela dagarna. Hur som, vad ska ni hitta på denna helg? Jag ska plugga teori hela helgen, men förra helgen gjorde vi något jag velat göra så länge, nämligen prova cheescake palace (kistas) söndags brunch och jag säger bara såhär : ÄNTLIGEN en halal brunch i toppkvalite!! Jag hann bara fota efter att kön blev mindre men såå mycket gott på ett och samma bord har jag inte sett på länge. Allt från sött till salt, mini cheescakes, pankakor och exotiska äggröror (hann ej fånga det på bild men dem var såååå goda!!). 
 
För 120kr kan du äta dig mätt och belåten mellan 10.30-15.00, perfekt tid för oss med barn dessutom. Någon mer som provat? :) 
#1 - Anonym

Är det bara jag som tycker det är dyrt 🙈🙈🙈

#2 - Joanna-livet med psykisk ohälsa

Så gott

#3 - Mirjeta

Assalamu Alaykom, jag undrar om jag ännu en gång får skriva till dig. Du ör faktiskt den enda jag kan öppna mig för...men vill inte tynga dig

Svar: walekom assalam habibah, skriv på =) Inga problem alls <3
Mrs.Coskun

#4 - Frugan E

Ser riktigt gott ut :)

#5 - E

Nej anonym jag tyckte också att det verkade lite dyrt för den maten tyvärr.

Men RGC jag uppskattar verkligen sådana här inlägg där du tipsar om uteställen om halal mat. Många gånger kan mannen och jag stå där och fundera på vad vi ska göra härnäst med barnen på vår lediga dag. Och då brukar jag söka här hos dig bl a om tips. Guldvärt alltså ska du veta! <3

Svar: Åh fina du!! Jag vet att priser varierar hos alla men tänker att de är bra att ni vet vilka ställen som finns oavsett pris sen får man själv ta ställning och äta där man känner är prisvärt för ens egen plånbok :)
Mrs.Coskun