Whats for dinner?
 
Min matinspo har vart som bortblåst under tiden jag var gravid denna gången (för att inte tala om orken), så många middagar såg ofta likadana ut, spciellt eftersom vi inte är så kräsna här hemma. Men då och då, tack vare alla olika produkter vi fick hem från smakboxen, testade vi på nya spännande rätter, som tex denna. Ovan ser ni Yoghurt/vitlök/grillkrydds marrinerade kycklingvingar tillsammans med en bulgur blandning från risenta på bulgur, gröna linser och pumpa - så god!! Detta var den sista middagen jag lagade som prego, förra lördagen, för dagen därpå hängde vi hos svämor hela dagen och vi 18 någon gång började värkarna komma smygandes hehe.. =)
 
 
Återbesök & hembesök

Idag har vi haft flyt, jag och bebis allahummbarik. Vi lyckades ta oss till återbesöket på BB (om än lite sena), handla nödvändigheter på Apoteket och sedan hem för besök från BVC. Vår skjutskötterska har blivit lite av en vän så självklart dykades det upp med fika. 

Amningen är ganska tuff just nu; väldigt smärtsam för bebis verkar ha greppat fel i början och det är amningsmarraton dagarna långa, hoppas jag får till amningen snart in shaa Allah. 
Annnars försöker vi komma in i allt, känns så overkligt Subhanallah. 
När fyra äntligen blivit fem ♥
Älskade förlossningsbrickan på BB, herregud vilka hjältar våra barnmorskor är!!
- Och så barnens presenter från lilla syskonet =) 
 
Den 25/9 kom vår älskade lilla skatt till världen och vårt lilla gäng på 4 har äntligen blivit fem, Allahummabarik!! 
Denna förlossning var bland det tuffaste jag vart med om i livet, på alla sätt och vis men Allhamdulillah, det gick bra och både jag och bebis mår bra. Jag har så mycket jag vill skriva och berätta för er, men jag får dela upp det i flera inlägg. Nästa inlägg avslöjar jag även vad det blev. Vill bara få dem bilder jag haft i huvudet för det inlägget haha. Och vi är ännu inte helt hundra på namn hehe. Men en liten update av mig får ni nu iaf ♥