Saturday

Igår hann jag varken fota eller uppdatera bloggen mer då det var full rulle hela dagen och när jag väl kom hem skulle barnen nattas och Adam är skrikig om nätterna igen :/ Jag har provat precis allt och accepterar nu att det helt enkelt är kvällskolik, Allhamdulillah för allt. Hur som helst, gårdagen bjöd på mkt mys mitt i all hets, var nämligen bjuden på arabisk lunch hos min älskade Sarah, åt hemlagad bamyeh med lammkött(okra gryta) för första gången och det var så gott! Pratade bebislivet, jobbet och allt däremellan. Hon har vart sjukskriven från jobbet några dagar och istället för att jag ska komma dit och ta hand om henne så tog hon hand om mig, älskade vän ❤️ må Allah bevara vår systerska och skydda oss från allt ont!

Idag är det lördag och då är det playdate med kusinerna coskun, i vanlig ordning. Önskar er en fin lördag! 

#1 - Frugan E

Vad mysigt! Ser jättegott ut. Älskar ockragryta. Har visserligen bara testat den tunisiska men det ser ju rätt likt ut :)

#2 - Jessica

Amiin till dua! Så mysigt <3

#3 - Zeinab

Hej kan ja fråga en fråga . Hur går d nu med din son ? Vad gör du åt hans kolik ? Hel ammar du eller
Mvh
Zeinab

Svar: Jag helammar. Vi ger semper magdroppar på kvällen när hans gråtattacker börjar, sen ammar jag och tröstar tills det går över. Maserar magen och hjälper honom om han har gaser i magen och så. Selin hade ju kolik sen födseln och grät i stort sett hela dagar så jag är van allahmdulillah.
Mrs.Coskun