RGC TIpsar : Fin porslin
 
Söndag idag och vi har fått tillbaka den timmen vi lånade bort under sommartid, nu känns verkligen vintern runt hörnet. Jag måste bland annat till källaren och plocka fram vinterkläder och skor och inventera lite, antar att många andra har eller ska göra det också? 
 
Hur som haver, idag tänkte jag visa er mitt fina porslin jag nyligen fyndat på dollarstore. Jag har ju länge velat ha en lite finare vardagsdukning och just den jag velat ha är ganska dyr så jag letade efter en budgetvariant och fann dessa! Sååå fina, eller vad säger ni? Helt sjukt att kopparna kostar 2 par för 30 kr (alltså två koppar med tillhörande fat), titta bara så snygga dem är allahummbarik. Den djupa tallriken kostar 30kr st och den platta likaså. Så nu ska jag samla all porslin som är omaka och som jag tröttnat på och skänka bort det. Tips till er inför vinteravslutningen om ni vill ge presenter till era barns fröknarna kan det vara super fint med två koppar, en chokladask och kaffe/te som ni slår in fint i en korg eller box med cellofanpapper, går alltid hem! 
#1 - shaby

Så himla fina, Och såå bra pris! Det är alltid kul och variera med nya porslin , det blir lite roligare att äta/servera mat tycker jag, själv samlar jag Swedish grace och mateus men till vardagen använder vi billigare porslin som ikeas.. undrar om det fina porslinet är tung eller? Hatar tung poslin😆

Svar: Åh Mateus står högst upp på min lista inför näst eid Hahaha🙌🏼 nej inte alls tung faktiskt :)?
Mrs.Coskun

#2 - Anonym

Bra tips där!