Monday

Uppe med tuppen som vanligt. Vår morgonrutin här hemma är att vakna, bege oss till vardagsrummet, titta på Netflix samtidigt som jag fixar frukost, äta frukost framför någon Disneyfilm och sen sitter selin och gör pussel eller ritar i sina målarböcker i någon timme. Vi spenderar alltid morgontimmarna såhär, dem vaknar så tidigt och vill inte leka direkt så då har Netflix varit räddaren. När jag var gravid kunde jag räkna med en extra timmes sömn på soffan pga detta, hur lätt är de att vakna 05.30 precis varje dag egentligen? Dagens sanningen (eller min sanning iaf hehe) om mammalivet, haha. 

Idag är första höstlovsdagen. Eller, höstlovet började ju redan i helgen och det firade vi med häng på exploria - så skönt att vara där som ickegravid, jag klättrade som en apa efter mina apungar haha. Nu drar vi till öppnaförskolan. Kram på er <3
 
#1 - Anita

Fint med snittblommor :D

#2 - Frugan E

Vet att det kanske inte är "korrekt" att säga men TV:n är en kanonbra barnvakt, haha!
Hur många gånger har jag som helt slutkörd tvillingmorsa blivit räddad av denna apparat.. :P Förstår dig helt och fullt!

Svar: hahaha så kul att någon annan känner som jag! man måste, hur ska man annars klara sig? hehe <3
Mrs.Coskun

#3 - Elisabeth

Jag använder absolut TVn som barnvakt, speciellt på tidig morgon och sen kväll när barnen och föräldrarna är gnälliga och trötta... men det värsta med detta är att ju mer de får titta desto mer VILL de titta. Hatar när de går runt och tjatar en hel dag om TVn. Då blir det TV-detox i några dagar! Lol. Det ska vara något trevligt som de får av mig, inte något de kan kräva.