Inte bara en premiär ..

.. gårdagen var inte bara förispremiär utan också primär för min första skada på bilen. Jag har inte hunnit köra mycket själv sen jag tog körkortet eftersom jag födde ganska tätt inpå utan har alltid haft sällskap i bilen. Men igår skulle jag köra helt ensam med bebisen till andra sidan stan, så ni kan ju gissa hur nervös jag var, FASTÄN jag kan köra bil, jag har ju körkort, tänker man. Men problemet är inte körandet utan vårt garage. Porten in dit är så trång och vårt garage delar vi med två andra bilar men vi har alla varsin dra-grind. Så jag kör ut bilen och ska precis lämna garaget när bebisen börjar gallskrika, jag är redan sen och stressad och blir ännu mer stressad när jag ser att de spöregnar och är kolsvart ute (när garageporten öppnas). I nån slags panik kör jag ut och rätt som de är slår ena backspegeln in i väggen och de lät bara som en stor smäll. Var så chockad att jag började gråta och sen mmsa min man bilden ni ser under, och till min föga förvåning var de ju inte sååå farligt haha ..


Men Allahmdulilah, kom fram till vår destination, vilket var att plocka upp Sarah, åka och besöka en elev till oss som hade oppererats och var på sjukhus och sen hem. 

#1 - A

I feel you! När jag var gravid med mitt första barn så köpte vi en ny bil som var större än den vi tidigare haft. Jag var van vid den bilen och tänkte inte på att jag kanske inte kan köra in den i garaget på samm sätt som den gamla. Sagt och gjort så repade jag sidan av bilen. Grät och fick panik. Ringde min man som inte svarade. Grät ännu mer och lyckades skrapa bilen ytterligare när jag skulle räta till den. Dessa hormoner alltså. Jag var då 26 och hade haft körkort sedan jag var 18. Så det kan hända vem som helst :)

Svar: HHaha Omg kände smärtan i din text!! "Skönt" att inte vara ensam om detta då :P hehe
Mrs.Coskun

#2 - Anonym

Hahahaa måste säga att jag skrattade lite åt kommentaren ovan. Man bara känner paniken i hennes text, blev så nervös att jag började skratta. Såg mig själv som den gravida hormonella kvinnan som ringer min man... :))))))
Hayr inshaAllah, viktigast av allt är att ni båda, och bebisarna, mår bra, bilar kommer och går...
Hörde en historia som jag blev väldigt berörd av och när jag tänker på saker som dunya har att erbjuda, saker som man kan köpa, är denna histora väldigt intressant.
En man i Saudi hade köpt en sprillans ny bil. Han var den typen av person som älskade bilen och polerade den stup i kvarten. Inget fick hända med hans kära ägodel. En dag ser han sin lille son rista något på bilen, han blir vansinnig, går fram mot barnet och är så arg att han slår till sin son med bilnyckel hårt. Barnet faller ihop, måste tas till sjukhuset dår man konstaterar svullnad i hJärnan. Han kommer aldrig bli samma pojke igen, kommer få men för livet. Pappan ångrar ju sig direkt, hade gett alla bilar i världen för sin son, men, gjort är gjort och han kan bara ångra.
Han åker hem och där står bilen. Han böjer sig ner och läser vad pojken ristat in. "Jag älskar pappa" - står det.
:(

Svar: Subhnallah så ont i hjärtat jag fick!! Så otroligt sorgligt wallah hur dunya kan vara så fast i våra hjärtan ibland. Må Allah skydda och bevara våra hjärtan fria från dunya grejer
Mrs.Coskun

#3 - F

Hände mig samma sak, skadade backspegeln. Trång parkering och en skrikandes bebis i bilen är inte ett vinnande kombo haha.

Men alhamdulilah, sånt är livet

Svar: SubhanAllah, känns "skönt" om att inte vart ensam om detta hehe. Just där och då kände jag mig så misslyckad, men en gråtande bebis stressar väl upp vem som helst egetligen.
Precis som du säger Allhamdulilah för allt
Mrs.Coskun

#4 - Nadia J

Jag skulle till jobbet o bilen va parkerad snett så svärfarsbil va bredvid, med eftersom våran bil va parkerad snett o jag hade brottom till jobbet så lyckades inte jag backa ut utan att slå till svärfarsbil, hahahah så jag slår till med våran bil på framsidan o hans bil på baksidan, kag bara uups så kör framåt försöker på ngt rädda situationen det går inte, jag har inget val än att bara ta gasen i botten o köra ut o drar med hela vår bil i svärfars bil HAHAHA!! SubhanAllah kolla på hur bilden ser ut så har jag tagit med hela färgen från svärfars bil på våran bil HAHA! Snacka om ångest när jag skulle berätta det sen 😯😬

Svar: HAHAH Förlåt men kände paniken i din text Allahmdulillah att du klarade dig oskadd ❤️
Mrs.Coskun

#5 - Anonym

Ohhh känner igen mig då jag typ en vecka efter jag tagit körkort repade min mammas bil när jag skulle parkera i garaget. Och en vecka senare råkade jag dra bort solskyddet, fattar ej hur! ( du et solskyddet man har framför sig nör det blir soligt när man kör) försökte i panik klistra fast den igen med flera olika slags lim men det fungerade inte alls hahaha så fick tillslut erkänna för mamma vad som hänt. Gud vilken ångest pch panik man kände där och då. Men tydligen är dessa misstag vanliga då man just tagit körkort 😂

Svar: HAHAH olika typer av lim, bästa jag hört på länge!
Mrs.Coskun