Friday feelings

Fredag idag och min första lediga dag ensam med tre barn allahummabarik. Det började svettigt (som bara den), mousa är i en sån trotsålder och vägrar precis allt jag ber han om, kastar sig från vagnen, petar på lillebror så han vaknar och lillebror som verkar ha kolik, uppskattar ju inte det alls. Varje gång vi blir klara gör mousa antingen nr två i blöjan eller så gallskriker bebis av magont eller hunger. Imorse smsa jag min man och fråga varför det alltid ska vara så kaotiskt när det är min tur att va föräldrarledig, han hade en dans på rosor med mousa haha. Vi kom iaf iväg till öponaförksolan, alla tre, rena och finklädda och hann till och med köpa tårta och saft för att fria bebisen på öppna. Vi hängde där hela förmiddagen och nu är vi hemma och vilar.


 
Det är många av er som undrar va bebis heter och sanningen är den att vi är forfarande väldigt osäkra för vi har två favorit namn, men jag håller er uppdaterade jag lovar. 

#1 - Anonym

Vad är dina tankar ( & andra sis) äre bra att vänta mellan varje barn så barnet hinner lugna sig och även få den tid den behöver eller att ha syskon tighta i åldern ihop?

Vad är för och nackdelar, både som mamma individ och barn.

Svar: Kan skriva ett inlägg om det in shaa Allah <3
Mrs.Coskun

#2 - Anonym

Va bra:) Tack=)

#3 - F

Vilken bedrift Allahumma barik! Hade aldrig klarat av det med en sån liten bebis

Svar: Ja men eller huur, kände mig lite små duktig faktiskt som fick iväg oss på lite lek och pyssel utanför huset =)
Mrs.Coskun

#4 - Niqabisten

Salam aleikum
Glöm bara inte recitera suror för skydd mot barnen och även dua för skydd och dua innan man lämnar hemmet

Svar: Walekom assslam, är aå himla dålig på sånt så tack för påminnelsen hjärtat ❤️
Mrs.Coskun