What's for dinner?
 
Så enkelt och så gott - räksallad. Tur i oturen så älskar ungarna här hemma räkor så det går åt väldigt fort hehe. Ett litet middags eller lunch tips till er, från lilla mig. Super goda att äta med majonnäs, alltså kan vi prata om hur allt blir så mycket godare med sås? Jag förstår inte människor som äter torr mat, är ni torra eller?? hahah skojar men ärligt, med sås smakar allting mkt bättre. Vilka är team sås här inne? 
Monday

Uppe med tuppen som vanligt. Vår morgonrutin här hemma är att vakna, bege oss till vardagsrummet, titta på Netflix samtidigt som jag fixar frukost, äta frukost framför någon Disneyfilm och sen sitter selin och gör pussel eller ritar i sina målarböcker i någon timme. Vi spenderar alltid morgontimmarna såhär, dem vaknar så tidigt och vill inte leka direkt så då har Netflix varit räddaren. När jag var gravid kunde jag räkna med en extra timmes sömn på soffan pga detta, hur lätt är de att vakna 05.30 precis varje dag egentligen? Dagens sanningen (eller min sanning iaf hehe) om mammalivet, haha. 

Idag är första höstlovsdagen. Eller, höstlovet började ju redan i helgen och det firade vi med häng på exploria - så skönt att vara där som ickegravid, jag klättrade som en apa efter mina apungar haha. Nu drar vi till öppnaförskolan. Kram på er <3
 
RGC TIpsar : Fin porslin
 
Söndag idag och vi har fått tillbaka den timmen vi lånade bort under sommartid, nu känns verkligen vintern runt hörnet. Jag måste bland annat till källaren och plocka fram vinterkläder och skor och inventera lite, antar att många andra har eller ska göra det också? 
 
Hur som haver, idag tänkte jag visa er mitt fina porslin jag nyligen fyndat på dollarstore. Jag har ju länge velat ha en lite finare vardagsdukning och just den jag velat ha är ganska dyr så jag letade efter en budgetvariant och fann dessa! Sååå fina, eller vad säger ni? Helt sjukt att kopparna kostar 2 par för 30 kr (alltså två koppar med tillhörande fat), titta bara så snygga dem är allahummbarik. Den djupa tallriken kostar 30kr st och den platta likaså. Så nu ska jag samla all porslin som är omaka och som jag tröttnat på och skänka bort det. Tips till er inför vinteravslutningen om ni vill ge presenter till era barns fröknarna kan det vara super fint med två koppar, en chokladask och kaffe/te som ni slår in fint i en korg eller box med cellofanpapper, går alltid hem!