Vuxenpoäng
Godmorgon på er! 
Är just hemkommen från förskolan. Hade utvecklingsamtal för Selin och jag satt rörd till tårar över allt fint fröken hade att säga om henne. Allahummabarik min lilla prinsessa har blivit en så stark och klok individ som kan så mycket och främst av allt är så självsäker och självständig! Blir verkligen så stolt och önskar att  hon alltid har dessa fina egenskaper i livet, allahummabarik verkligen! 

Nu ska jag röja undan lite jobb, har lite grejer att fota, svara på några mail och sen ska jag iväg och handla. Det har varit tuffa nätter för Adam med mycket magknip så jag skulle helst av allt bara vilja sova .. men det går tyvärr inte😅

Hörrni, ganska tyst här inne känner jag, ni som annars har så mycket att säga. Tänkte att vi gör ett "lära känna varann inlägg" av detta (då så många nya hittt hit): vem är ni? Var bor ni? Hur gammla är ni och vad gör ni just nu i livet? Kan vara kul för er med, kanske hittar ni en ny vän i kommentarsfältet 😉 jalla/Hadi let's do this! 
(null)#1 - Josefine

Hej
Jag heter Josefine, är 32år. Har två barn 4år och 4månader gamla. En pojke och en flicka.

Jag är gift och driver en hästgård med både egna hästar och inackorderingshästar tillsammans med min man (som även jobba med annat). Så hos oss är det fullt upp jämnt! :)

Jag har följt dej ca 2år men ”tappade bort” din blogg för en tid sedan. Så roligt att hitta tillbaka och ta del av din vardag som småbarnsmamma. Älskar att följa bloggar med mammor och vardagsliv. Så tipsa gärna om fler bra bloggar att följa! :)

Svar: Åh va kul att du hittat tillbaka hit:) tack för din presentation, det var riktigt kul att läsa <33
Mrs.Coskun

#2 - Iman

Jag är 30 år, är gift och har en son som är 2,5år. Jobbar som lärare och tycker det är kul att följa någon som befinner sig på samma våglängd i livet. Tycker om ditt sätt att skriva: öppet, vardagligt och ärligt. Kul att följa en muslimsk bloggare :)

Svar: åh min fina iman massaaaa kramar till dig! Hoppas allt tåt dunder på jobbet <3
Mrs.Coskun

#3 - Anonym

Jag är 24 år, gift, 2 barn, just nu mammaledig. Bor på västkusten.

Svar: Hej hej mamma från västkusten :D
Mrs.Coskun

#4 - Anonym

Jag heter isabell och är 26 år, jag och min man har två barn som är 7år och 3 år. Jag pluggar till förskollärare och har följt din blogg i 2 år.

Svar: Åh va roligt att läsa! hej Isabell :D
Mrs.Coskun