Q & A : Recycling
Q: Vad gör du av barnens kläder när dem växer ur? Eller leksaker när dem längre inte leker med dem? Vet verkligen inte vad jag ska göra av dotterns saker som hon längre inte kan använda/inte har användning utav. Vill heller inte spara eller samla på mig onödiga saker haha! 
 
Så sjukt att jag läste denna kommentar precis medan jag satt och rensade i barnens leksakslådor!! Mitt bästa tips är att antingen ge bort det du inte behöver till vänner/familjemedlemmar eller kanske skänka bort det till närmaste myrorna-loppis eller liknande. Annars kan du lägga upp på grupper på fb och söka efter ''behövande mammor''. 
Jag har dock alltid velat prova en swap som går ut på att samla några mamma-vänner i en lokal eller hemma hos någon och alla tar med sig dem grejer de inte vill ha tex leksaker och kläder, sen får man plocka från varann det man vill ha, över en kopp kaffe eller the. Någon som gjort något liknande? 
 
Annars har jag, när jag rensat ut bland Selins kläder, gett dem till mamma som ska skicka vidare dem till släkten i Tunisien. Sen har jag en av mina bästa vänner, Mimo som ni känner till, hon och jag byter jämt grejer med varann till barnen. Våra barn ärver från varann och det är mycket som liksom går runt i cirklar mellan oss, allt från ytterkläder och skor till förskolekläder, leksaker, babygym osv. När vi är klara skänker vi bort dem till någon annan - ett bra sätt att göra något fint för någon annan. 
 
Hoppas du fått lite inspiration och berätta gärna hur det gått med rensningen sen!💗
 
 
Två bilder från de olika looks som Selins sovrum har haft genom tiden. Ändrar där inne så ofta att jag tappar räkningen. Nu delar hon rum med Mousa så det är kaos där inne haha, hoppas få ordning på det snart!
#1 - Iman

Låter jättebra! Alla vinner på det,speciellt miljön. Man kan också testa att ringa flyktingboenden och se ifall de behöver saker. Jättebra idé om att kolla på Facebook ifall ensamstående mammor behöver, det ska jag göra nästa gång 😀

Svar: Gör så, det funkar varje gång de där med Facebook. Åh har också tänkte på de där med flyktingboende också. Inte alla som tar emot dock, men gäller väl att ringa runt ❤️
Mrs.Coskun