När barnen sover ..

Egentid på kvällen är verkligen betydelsefull och rent utsagt en välsignelse för småbarnsföräldrar. När mörkret faller och barnen gått och lagt sig då snackar vi party party haha. Men skämt åsido, när barnen sover brukar jag lyxa till det med följande:

-Besök av vänner eller syskon, antingen för en sen middag eller fika och filmmys. Super skönt att kunna ta emot gäster vid 20-tiden och bara ha vuxenhäng.

-Plocka fram godispåsen jag gömt längst bak i skafferiet, hehe sådär lagom ond. 

-Gå förbi diskbänken, kolla snett på diskhögen och tänka ''I'm too fabulous for this'' och sätter på en film istället. Burkar ångra mig varje morgon när jag sen möter disken igen.. 

-Ta tag i sånt som rör bloggen, som att fixa med bilder, jobba på inlägg eller samarbeten. 

-Prata i telefon kanske? Omöjligt att prata i mer än 1-2 min när barnen är vakna, varannan mening blir annars, ''vänta'', ''hallå'' elr ''SLUTA'' haha.. kaos. 

Vad brukar ni göra när barnen lagt sig? Just nu ska jag rensa mobilen för mitt minne är helt fullt. Bjuder därför på de senaste bilderna i kamerarullen. Bilder från promenad, fikadater och hemmahäng. #Allahummabarik :)


#1 - Emeliemrs_maea

Alltså mashaAllah att du får de i säng så tidigt! Känns omöjligt hemma hos mig. Har hänt typ en gång och det var riktigt luxigt att sitta och titta på en film i lugn och ro tillsammans med mannen.

Svar: Hahah de har krävt väldigt mkt slit och kamp för att få fungerande kvällsrutiner, allahummabarik. Barnen sover tidigt och vaknar tidigt, vi snackar 05.30-06.00 varje dag. Får vi sova till 6.30 har vi fått sovmorgon haha.
Mrs.Coskun

#2 - Iman

Ja verkligen, älskar egentiden på kvällen. Då vänta en kopp te, en bok eller någon serie på Netflix. Helst en bok.

#3 - AAguleed

älskar egen tid, vilket typ händer sällan är ny mamma. Här kommer vi börja med rutiner när han är runt 3 mån in sha allah hoppas det kommer gå bra bara. :)

#4 - Anonym

Assalamo aleykom syster! Går det bra att fråga dig en sak på mail? Skulle jag kunna få den isf? Barak Allhu fikom.

Svar: Walekom assalam syster, absolut rgc.nu@hotmail.com bara maila, tar nån dag för mig att hinna svara men jag svarar iaf, jag lovar <3
Mrs.Coskun

#5 - Anonym

Roligare det blir när du skapar inlägg med flera bilder! 👍🏻

#6 - Anonym

Den där lax rätten är som en ögongodis för mig. Kan man få recept?

Svar: Åh. Super enkelt, vi la bara pesto på laxen, smulade över fetaost och cocktail tomater och sen kryddade med citronpeppar och in i ugnen i 25-30 min med folietäcke över :)
Mrs.Coskun