En tisdags lista
Jag brukar själv gilla listor hos andra bloggare så jag tänkte börja köra en lista i veckan här med, hoppas ni gillar det med :) Kom gärna med tips på vad jag kan ha med i dessa listor. 
 
Dagens lunch: Bestod av det ni ser i tallriken nedan. Efter att vi var på öppna (jag och mimo) så åkte vi hem till mig för att käka lunch. Vi var sugna på något enkelt och gott och vad passar då bättre än köttbullar med potatis och brunsås? 
 
 
Dagens tanke/tankar: Jag har tänkt på mycket idag, mest på döden. Det är det jag tänker mest på nuförtiden. Vad som händer med oss efter döden, tänkt på min svärfar, min bästa kompis bror och så. Livet blir så skört när någon man älskar förlorar en familjemedlem, ens vardag dras med i den sorgen och det är svårt att känna lycka för sin egen skull. 
 
Dagens bok: Hinner knappt läsa böcker nuförtiden men idag kikade jag igenom denna bok tillsammans med mimo medan vi åt lunch. Känns som om man aldrig är fullständigt lärd när det kommer till islam och man kan alltid färska upp minnet och jobba på kunskaperna. Med det sagt vill jag även be den läsare som kontaktade mig om bönen att maila igen snälla så jag kan skicka ett exemplar av denna bok till dig <3
 
 
Dagens låt: Nyss så träffade jag en krokodil, som satt i en bil, han var så tjock och fet och blåste i trumpet, men bilen var för trång och svansen var för lång, så han fick åka på ett flak där baaaak... hahahah den har jag och barnen sjungit på hela dagen med alla rörelser till, kan ni den?
 
Dagens vill ha: Dessa fina blommor som jag fick av bästa Imane för några veckor sen. Alla som känner mig vet att bland det bästa jag vet är blommor och speciellt när man får dem i överraskning av nära och kära, det fångar verkligen mitt hjärta <3
 
 
Det var allt för idag, god natt fina ni <3
#1 - Anonym

Jag såg dig på Pulsen i Flempan nyss, kul att se någon man följt länge in real life.

Svar: Omg försöker tänka vem du kan ha varit men var så förvirrad inne på pulsen haha du borde hälsat hihi <3
Mrs.Coskun

#2 - noor

Köper du färdiggjord brunsås? vilket märke? Har sett att de flesta har köttbuljong i :/

Svar: Blåbanas brunsås innehåller det men knorrs är vegetarisk :)
Mrs.Coskun

#3 - Amanda

Haha min dotter älskar också den sången!