Coffee and skincare routine
- I samarbete med Urban Gloss -
 
God förmiddag på er alla!!
Årets största shopping dag är här, som jag längtat! Inte för att jag behöver något men mest för att känna att jag kanske kan göra något härligt fynd! Ska strax ut men innan dess tänkte jag bara berätta för er om en serie hudvårdsprodukter jag precis börjat anävnda. Urban gloss, har ni hört talas om detta märke? Om inte så är detta ett ypperligt tillfälle för er att prova något av deras härliga prdukter som ni hittar HÄR!(Annonslänk) då dem har 25%på allt dagen till ära. 
 
Mina favoriter är: Super serumet som doftar SÅ gott (alla produkter har en mild och underbar doft faktiskt), exfolierar och gör ansiktet silkeslent. Även 24h glow har jag blivit besatt av, jag använder den på morgonen, under eftermiddagen och på kvällen. Ni vet sen tidigare att jag får torr hud på vintrarna och efter min senaste graviditet har min hud blivit väldigt känslig för det mesta, men dessa passade min hud perfekt. Multi balm kan man ha både på läppar runt nagelbanden och på torra områden på händerna funkar super och är numera tryggt förvarat i min jackficka!
Har ni någon gång hört talas om ansiktsrengöring som motverkar porer och fet hy?Inte? Inte jag heller men sen fann jag denna, och vill typ sminka mig bara för att sedan sminka av mig igen!! Cool cleanser for the win!!
Och sist men inte minst magic mask - för egentid när den är som bäst! 
 
Oj det var visst alla produkter, men jag kunde inte bara välja en favorit, höhl! Som sagt, ni hittar den här  och 25% idag med koden BLACKURBAN25 och dessutom frifrakt - YEY PARTY! 
#1 - Anonym

Black Friday
Enligt vissa källor är tanken med Black Friday att förstöra för Islams heliga dag fredag. Varför inte söndag??

Har du Rihab hört eller läst något om det? Verkar vara ett intressant ämne, om så är tanken vill jag protestera denna svarta fredag!
Har du möjlighet när du har tid och lust att upplysa andra här eftersom du når ut till fler personer via bloggen.

Svar: Va jag har aldrig hört talas om detta, någon källa på det? Jag tror att för dem flesta handlar detta bara om en shopping helg en gång om året som egentligen har ursprung i USA. Kan inte mkt mer om de än så och nämner det enbart för att upplysa om rabatter osv,

Har aldrig hört talas om detta så du får gärna komma med (autentiska) källor innan jag upplyser vidare om detta. :)
Mrs.Coskun

#2 - D

Stämmer bra med kommentaren ovan, även om det inte finns klart o tydliga källor skrivet så e det indirekt ngt amerikaner hittat på då fredag är den heliga dagen för oss muslimer. Som sagt varför inte black monday? Indirekta budskap finns överallt om man e riktig noga tex i låtar och texter, disney filmer! Jätteläskigt.

Svar: Förlåt men tycker verkligen det låter ologiskt att en dag på året skulle förstöra alla muslimers fredagar?
Men era åsikter är välkommna här:)
Mrs.Coskun

#3 - Umm A

Black Friday kallas i USA den dag som infaller dagen efter Thanksgiving (som är den fjärde torsdagen i november).
https://sv.m.wikipedia.org/wiki/Black_Friday

Åter till Black Friday, vars namn kommer från Philadelphia på 60-talet. Uttrycket syftade då på de stora trafik- och folkmassorna som uppstod i samband med readagen. Så småningom spreds uttrycket till hela USA. Det finns också en teori om att namnet syftar på försäljningssiffrorna. Från röda minusposter förvandlas de denna dag till svarta, det vill säga vinst!
http://www.falkblick.se/2016/11/varfor-heter-det-black-friday.html?m=1

Så svaret till personen ovan om varför det är black friday och inte exempelvis black monday.
Aldrig hört någon påpeka det som kommentarerna ovan påpekat. Varken shuyookh eller lärda. Wa Allahu alam.

Svar: THANK YOU SISTAH 👏🏻❤️
Mrs.Coskun

#4 - Anonym

http://www.independent.co.uk/news/world/asia/pakistan-high-court-black-friday-2017-islamic-teaching-islamabad-muslims-shopping-bargains-a8073006.html

Svar: Med autentiska källor (och därför skrev jag specifikt autentiska) menar jag uttalanden från kända ulamah med hadither osv. tack för att du delade med dig av denna men detta är en helt okänd artikel för mig, jag tar mig ann att forska vidare men som sagt, detta har aldrig kommit på tal innan och känns mer som en konspiration emot shoppinghetsen egenlogen, vilket även är förståligt.

P.s Artikeln fokuserar mycket på ordet BLACK som ett sätt att ''förmörka'' denna dag, men jag personligen ser inte orden black som något förmörkande - kanske en definitionsfråga ? Isf ännu mer anlednings att inte dra in islams halal och haram i frågan
Mrs.Coskun

#5 - Anonym

http://www.haberturk.com/kara-cuma-black-friday-tanimina-hamza-yerlikaya-dan-tepki-1727817

#6 - A

Varför måste vi muslimer ta allt personligt och tro att allt kretsar kring oss? Black friday infaller i samband med thanksgiving och många amerikaner är lediga denna dag. Vad passar bättre för vinsdtivande företag än att de åker och shoppar? Det brukar även vara starten på deras julhandel.

Snälla systrar, källkritik!!! På samma sätt som vi inte vill att människor ska lära sig Islam via internet och opålitliga källor så kan inte vi ta till oss kunskap om annat på detta sätt.

#7 - Anonym

Hehe väldigt långsökt att det skulle innebära smutskastning av jumah, det är första gången jag någonsin hör det