Adam 2 Months
Och då har man varit trebarnsmamma i 2 månader (Allahummabarik) hörrni. Livet med tre barn hittills: 
- Jag har varit ute med alla tre barn själv några gånger (eller själv och själv, jag har ju varit ute med barnen och sen träffat vänner och deras barn, men ja ni fattar). 
- Jag har vart ensam hemma med alla tre barnen ganska ofta (my husband is crazy busy dessa tider). 
- Med barn nr tre har jag för första gången blivit både nerkissad och nerbajsad på .. hehe skyller på att jag var för upptagen med syskonen helt enkelt. 
- Det är precis lika tufft som jag trodde det skulle vara att amma ett spädbarn som har två äldre,vädligt aktiva och trotsiga, syskon. 
- Det gick knappt att shoppa med två barn och idag noterade vi att det är totalt omöjligt med tre, HAHA! 
- Hur ger man alla tillräckligt med tid? Känner ni som har flera barn också denna otillräcklighet?
- Men trots allt det väntade och oväntande känns livet komplett Allhamdulillah. Adam är vår minsting och vi är nöjda såhär med tre barn så jag vill försöka njuta av spädis tiden så mkt det bara går! 
All is good and I thank God for it All <3
 
Hur många barn har ni?Finns det fler trebarnsmorsor? <3
 
 
Här var jag prego utan att veta om det, hehe <3 
#1 - UmmN

Yes alhamdulillah!! Här är en till 3 barnsmorsa och har varit det i drygt 1 år alhamdulillah. Handlar väldigt ofta med mina 3 ungar trots att jag gång på gång säger aldrig mer haha

Svar: HAHA EXAKT SÅ KÄNNER JAG.. många aldrig mer men man gör om det igen och igen och igen Hahah :P
Mrs.Coskun

#2 - UmmA

Ja här är en till trebarnsmorsa alhamdulillah känner precis likadant som dig ❤️

Svar: ❤️❤️❤️❤️
Mrs.Coskun

#3 - P.

Hejsan...

Jag har en 2.5 åring och en 1.5 åring. I mars kommer 3:e barnet så mars kommer att ha tre barn under 3 år. Mannen jobbar så mycket att jag kommer att vara själv med de större delen av dagarna. Är ganska orolig men vet att Allah kommer att underlätta på nåt sätt. Någon som har tips och råd?

Svar: Åh Allahummabarik, lite tightare än hos oss, vi har tre på tre (eller 3,5år). Mina barn går på förskolan och det har vart min räddning, försöker göra allt när dem är där, städa, laga mat, rensa och ta hand om bebis (mysa, amma, umgås och samla krafter) och ha egentid. Sen när dd är dags för hämtning är de fullfart med dem försöker planera aktiviter osv. Kommer skriva ett inlägg om detta Inshaa Allah.

Men mitt tips är, kort och gått,allt är okej. Dåliga dagar, bra dagar, tråkiga dagar, gråtiga och glada - alla dagar är lika okej :))
Mrs.Coskun

#4 - Anonym

Jag är trebarnsmamma som precis börjat jobba efter sommarn. 3 its a magic nr :) trean e såå go och snäll och vår maskot här hemma alla vill vara me henne! Och själv hade jag den bästa mammaledigheten med trean! Jag njöööt av varje dag, de andra två är mkt äldre så jag tänkte hela tiden detta e sista barnet njut njut njuuut! Jag var hemma 2 år!!!! Tycker jag hinner med alla då jag har stor åldersskillnad men visst finns det dagar och tider jag längtar till egentid, det e oxå viktigt. Lycka till och ha det bäst😘❤️

Svar: Åh hoppas min mammaledighet vänder snart och blir mysigare. Det är ganska intensivt då dem alla tre är så små och i så olika åldrar men Inshaa Allah ❤️❤️❤️
Mrs.Coskun

#5 - A

Hahaha jag har bara två barn men skulle aaaaldrig åka och handla med dem mer än att besöka närmata matvarubutik när jag är ensam med dem. Varför utsätta sig självför tortyr när man inte måste? Haha.... Internetshopping har underlättat mitt liv sååå mycket elhamdulillah 😬


Svar: HAHAHA tortyr 😂😂😂
Mrs.Coskun