Finalist för årets familjeblogg

| Vardag ♥

 
Åh fina ni!! Nu kan jag berätta nyheterna : JAG ÄR I FINAL!! (skulle berättat igår men hann inte riktigt med bloggen). Men många av er har säkert redan sett och röstat via insta och fb men nu vet ni andra iaf. Skulle vara superduper tacksam om ni ville lägga en röst på mig, allt ni behöver göra är att klicka HÄR! OBS. Man behöver ha ett gmail konto bara =) Jalla låt oss vinna detta, för vinner jag så vinner vi alla känner jag <3
 
Sprid gärna detta och uppmuntra alla (tjejer) ni känner att spana in bloggen och kanske lägga en röst, höhö!

cosy nights

| Vardag ♥

 
Trots omständigheterna så kan man ändå ha det mysigt. Barnen har lagt sig, efter mycket kamp och tusen ''godnatt mamma'', ''kjaama'', hehe. Nu ska jag bänka mig framför tvn och kolla på lite serier och fika -ensamtid när den är som bäst. Här kommer tre random saker om mig, fyll på gärna med något om er själva så får vi en trevligkvälls läsning : 
 
- Jag är ingen choklad människa, började inte gilla choklad förens för några år sedan och är därför väldigt petig med vilken sort jag gillar. Marabou bubbel och apelsin krokant är de enda favoriterna!
 
- Jag är eller rättare sagt var en riktig lakrits älskare förr, men inte så mkt längre. Min graviditet med Adam dödade min kärlek för lakrits lite hehe. 
 
- Bland mina vänner är jag lite av en språkpolis, jag rättar allt och alla (förlåt!) men när det kommer till bloggen och skrift så rättar jag aldrig mina fel utan tycker att äsch, det blir lite charmigt. Språkpolisen är nu på mammaledighet, så hur många fel ser ni i detta inlägg, tell me?! :P 

Tuesday

| Vardag ♥

 
Tänk om min dag var liks fabulös som denna lunch-date för några veckor sen? Istället sitter jag här med magont sedan imorse som vägrar ge sig, måtte jag bara inte bli magsjuk snälla Gud! Klockan är bara tre, BARA, och vi har vart uppe sen innan 06, känns som tiden står helt still. Barnen vill gå ut men eftersom magsjuka är så smittsamt vågar jag inte ens gå ut på gården då det är en massa barn som leker där. Vi har gjort allt man kan tänkas göra inomhus och jag är nu, bara klockan 15 helt slut och skulle kunna somna medan jag skriver detta. 
 
Ok slut på klagomålen, hoppas ni njuter av den härliga kramsnön, hoppas vi kan åka pulka snart, typsikt att snön kommer vara helt borta till helgen.