Ramadan day 4 - Goals
 

En av mina mål denna Ramadan, förutom koran (vilket jag kommer gå in på i ett annat inlägg), är faktiskt ett enkelt delmål som man kan utföra när som helst under dagen och var som helst, nämligen att lyssna på minst en föreläsning om dagen. I vissa fall tänkte jag lyssna och föra anteckningar men tänkte även lyssna på det som underhållning på vägen till jobbet osv. Min favorit kanal när det gäller just föreläsningar är The merciful servant, ni hittar den här. Vill bjuda på denna video, kort och koncist!

 
#1 - En bloggläsare

Tips: Muslimappen har jättebra o korta påminnelser/föreläsningar varje dag!

Svar: Åh tack för tipset!
Mrs.Coskun

#2 - SAMAWATI

Jazakallah kheyr för att du delar!! Vet att muslimcentral har en kanal på podcastappen som iphones har (troligen android med) där de lägger upp dagliga föreläsningar från t.ex. Mufti Menk, Nouman Ali Khan nu under ramadan. Går jättebra att ladda ner avsnitt när man har wifi och sen lyssna när man åker buss eller dylikt och inte vill slösa på mobildata ^^

#3 - guriwacan

ilmstream är en bra app där alla föreläsare är samlat som t. ex Nouman Ali Khan etc och de har också gjort kategori för olika ämnen. Dock har jag iPhone.