Paus?

Hörrni, det ekar tomt här och även om jag saknar bloggen så har jag svårt att få tiden att räcka till. Jag försöker uppdatera insta för det är så mkt lättare vilket i sin tur fått mig att fundera; ska jag kanske pausa bloggandet och bara köra insta? Hur många av er här följer mig där? Eller vad tänker ni? 


Det är ju roligare med bloggen, större bilder, mer text, roligare dokumentation osv. Men jag hinner inte och har tappat motivationen lite.. ja önska jag bara kunde vara lika rolig och kreativ här som jag är i verkligheten haha eller hur jag ska förklara haha .. lämna en kommentar kring hur ni tänker om bloggen :) 

#1 - Anonym

Nej har inte insta,har följt dig mååånga år nu och inspireras av dig mashallah

Svar: Åh va kul! <3
Mrs.Coskun

#2 - Hanna

Älskar din blogg❤️❤️❤️

Svar: tack fina duuu
Mrs.Coskun

#3 - Farah

Neeeej, din blogg är en av de tre jag läser, även om du inte uppdaterar så ofta så brukar jag alltid kika in här! Uppdatera bara när du kan, känn ingen press!

Svar: åh tack fina duuu ❤️
Mrs.Coskun

#4 - Me

Åhh älskar din blogg!

Svar: Ni är så fina ❤️
Mrs.Coskun

#5 - Naz

Snälla sluta inte blogga.Din blogg är väldigt inspirerande och bra.

Svar: Så himla peppande ord 💪🏻💪🏻❤️❤️
Mrs.Coskun

#6 - Jessica

Nej sluta inte blogga! Älskar din blogg! Är inne varje dag! 😀

Svar: Åh va kul att höra ❤️❤️
Mrs.Coskun

#7 - Hamda

älskar din blogg!! brukar kolla in här varannan dag typ<3

Svar: Älskar stammisar ❤️❤️❤️
Mrs.Coskun

#8 - Linn

Jag tycker mycket om din blogg och jag tror att många (framför allt tonårstjejer som kanske inte har så många muslimer eller praktiserande kompisar) blir väldigt peppade av din blogg mashaAllah tabarak Allah. Jag skriver som systern ovan, känn ingen press att du behöver blogga varje dag men ha gärna kvar den! Må Gud belöna dig.

Svar: Åh vilken fin kommentar, må Allah ära dih älskade syster. Pressen känner jag för jag vill liksom leverera, det är jag som person bara helt enkelt, väldigt självkritisk och aldrig nöjd med mina egna prestationer haha :) men ni gör så ja får upp motivationen ❤️❤️❤️
Mrs.Coskun

#9 - Elisabeth

Jag älskar att läsa din blogg, självklart vore det tråkigt om du slutade men du ska ju inte bli stressad av den. Pausa lite och var utan press om du behöver, man får liksom ta semester :)

Svar: Hehe åh ordet semester, låter så overkligt haha. Men som ja sa innan, de är nog jag som är lite för självkritisk haha. Men era peppande ord gör mih motiverad ❤️❤️❤️❤️
Mrs.Coskun

#10 - Anonym

Enda bloggen jag följer, kikar in även om det inte finns nya inlägg. Läser gamla inlägg , brukar få tips o råd ❤

Svar: Åhh så kul att arkivet kommer till nytta, jag är ofta där inne och läser wallah. Och vilken ära fina syster ❤️❤️❤️
Mrs.Coskun

#11 - Mariam

Nej brooo. Gillar din blogg.
Tack vare dig fick ja tips om att kjortor o abaya funkar fint ihop. Innan körde jag bara med koftor o så... Men nu plusade jag ihopa skjortor i min abaya-garderob.

I tack vare dig visste ja var stilla rummet finns. O flame / läsare från Malmö, såsiga malmö haha.

Svar: Sånt här gör så mitt hjärta spricker av kärlek ❤️❤️❤️❤️
Mrs.Coskun

#12 - Iman

Nej, fortsätt blogga! Haha. Den enda svenska muslimska bloggen typ. Kul att läsa om annat än folks partykvällar och saker man inte kan relatera till. Men om du är självkritisk och vill göra "superbra inlägg" kan du kanske blogga mer sällan men då lägga ner tid på varje inlägg? Förstår delen om självkritik är själv så, men tråkigt om bloggen läggs ner. En av de bästa där ute❤

Svar: ❤️❤️❤️❤️❤️
Mrs.Coskun

#13 - Anonym

blooooogggaaaaa, vi kmr sakna dig :)

#14 - Fatimah

Självklart skall du inte känna någon press men jag tror att din blogg ger många tjejer - inklusive mig såklart - väldigt mycket inspiration och en rejäl dos av vardagsrealism! Du skriver om det fina i livet men också om att kämpa mot vardagsgrejer som man tror att man är ensam om. Det är så uppfriskande att se hur mycket du uppskattar det fina i livet samtidigt som du inte tar det för givet, och också skildrar mindre fancy vardagsbitar. Din blogg har varit givande för mig under min graviditet eftersom alla mammabloggar jag kikar på får föräldralivet att se så förbaskat enkelt och glamoröst ut, medan du delar med dig av utmaningen att balansera livet som mamma, fru, vän, familjemedlem, student, yrkesperson, bloggare, ditt privata jag etc., vilket jag tror att många unga mammor också kämpar med. Vissa kanske blir inspirerade av en perfekt polerad glamour-yta, men jag blir inspirerad av riktiga människor som delar mina utmaningar och utgår från en liknande livsfilosofi. Jag vet inte om jag har skrivit detta förut, men det är faktiskt tack vare din blogg som jag idag bär långklänning och abaya på heltid, även nu som höggravid flodhäst. Innan dess visste jag inte ens att det var ett alternativ eller att det ens gick att hitta halalklädsel i icke-halalkedjor. Du kanske inte tycker att din blogg är värsta grejen, men den är absolut en stor grej för många av oss som inte har människor som dig i sin omgivning. Summan av kardemumman är att jag absolut inte tycker att du borde lägga ner bloggen! Blogga i din egen takt och ha kvar bloggen som en plattform för dig och oss att hänga på och inspireras av. Den här bloggen och bloggaren bakom den (you, yass you!) är väldigt unika och förtjänar att växa och frodas i en bekväm takt som känns bra för er. Keep up the amazing work! <3

Svar: Jag måste bara säga (jag har blivit så arbetsskadad märker jag) vilken välskriven och välförmulerad kommentar!!! Reagerade direkt på svenskan allahummabarik haha.

Och sen tack för dina ord, alltså ni förstår inte hur mkt det betyder att jag har en sån påverkan i era liv. Det är liksom det jag velat med bloggen all along, förutom att arkivera har jag velat inspirera, samla goda gärningar för nästa liv. Allahmdulillah om jag ens lyckas med en, då har jag gjort sååå mkt!!!
Mrs.Coskun