Midan Sthlm
Nu under fastetider kan det vara mysigt att bryta fastan ute med nära och kära och sen ta en sväng förbi stora mosken för att be taraweeh, frågan är bara var ska man äta när fastan bryts så sent?! Frukta icke, RGC har såklart svaret på det : Midaaaan på odenplan såklart!! Deras shawarma tallrik är inte bara härlig att titta på utan även en fröjd för smaklökarna. Iftar tips till imorgon In shaa allah kanske?
 
Deras öppetider under ramdan är: Måndag-torsdag öppet till 23. Fredag-lördag öppet till 01 och söndag öppet till 23. Smaklig måltid. Ni kan dessutom följa dem på insta för senaste nytt kring meny och tider, här!
 
#1 - Elisabeth

Ser härligt ut men är jag den enda som typ sover under Ramadan? Är helt slut redan... Sover mellan 20 och 22 (lägger mig och barnen samtidigt). Vaknar sedan runt 22, äter och ber, lägger mig att sova igen runt 23:40 efter ishaa och kliver bara upp 20 min innan fajr för att äta och be, för att sedan sova igen fram till 6:30 när vi ska upp till jobb och förskola. Hur gör ni andra? Semester kan man ju ta men med barn är det ju typ jobbigare att vara hemma med dem hela dagen än att sitta på kontoret tycker jag. Sitter här och vilar upp mig :P