Dramaaaa

Haha måste säga att de är så sjukt hur det alltid, och jag säger alltid UTAN undantag,  ämnet förskola och jobb som får muslimska kvinnor att visa sina sanna fingerpekande jag. Tycker de är så komiskt hur precis samma människor insisterar på att deras barn ska gå i muslimska förskolor och skolor men fördömer att muslimska kvinnor jobbar? Är det kanske bättre att "kafir män" (använder beteckning kafir här för det togs upp i kommentafältet av systrar) undervisar dem då eller hur går den ekvationen ihop, eller ska arbetsgivaren fråga "har du barn under 2 år? Frukta Allah och jobba inte hos oss då"?! GE ER! Dem som vill jobba låt de och de som vill va hemma låt dem. Jag är Ingen fatwa bank, jag har inte gjort dawah om att muslimska kvinnor ska jobba mer barn under 2 år hemma eller att dem ska kastat på förskola (haha kasta). 

 
Inte för att det är någon av era angelägenheter men låt oss leka med lite info här - selin, min älskade selin började förskolan vid 1,5 år för att jag blev gravid och behövde fixa klart både körkort och kandidatexamen på en termin. Då gick hon, fastän jag pluggade heltid 30-35 timmar på förskolan, 9-15/16. Ledig alla röda dagar, klämdagae och lov. Selin 1,5 år senare, går exakt samma tider hur mkt vi än jobbar. Exakt samma ledighets tider osv. Inte för att de egentligen spelar roll, men jag som mamma önskar själv att hon kunde gått färre timmar, som hon gjorde under min mamma ledighet, men de går inte tyvärr, och hon har inte tagit skada av det, istället pratar min dotter 4 språk där hon kan räkab nämna färger och prata, kan nästan tre hela surur utan till och är mer utvecklad än dem flesta nyblivna 3 åringar jag känner, ALLAHUMMBARIK tusen gånger om. Vet ni varför ? Hon har engagerande föräldrar, även fastän de jobbar. 
 
Åh jag har sååå mkt att säga om hemma mammor med 5-6 barn, och hur deras barn egentligen är när deras föräldrar inte ser dem, men man kan ju inte dra alla över en kam eller hur? så ge er nu och ha istället en fin torsdag allihopa ❤️❤️❤️❤️
 
P.s Till personen som säger att alla vill göra hijra men ingen kan.. oj vad tråkigt det måste vara att vara så pessimistisk till framtidaambitoner. Hijra går om man vill, har bevittnat det i första parkettraden till och med.
 
P.s 2 - stänger kommentarsfältet, nu får ni ge er. Det hör av sig vänner till mig känner sig otroligt kränkta och blivit så illa behandlade av systrar som gör precis det ni gör här, dömer och Förtalar/baktalar systrar som jobbar, fy skäms walla! I islam ska man ha husn al dhan (god tro om människor), var är eran? Har aldrig gjort detta på mina 6 år som bloggerska, blir mörkrädd walla.
 
Förlåt för ranten tjejer, men ni måste bara chilla snälla. Låt folk göra sitt, alla har sitt islamska ansvar att ta reda på va som är halal och inte efter egen situation!