4 typical hijabi moments

Godmorgon måndag!

Hur mår ni? Har ni haft en bra helg? Vår var mysig och lugn. Måndag idag, vilket innebär en litas av något slag och varför inte köra en nu på morgonkvisten; 

1. När man inte hittar sin underslöja så känns dagen redan förstörd, alltså jag kommer inte ut hemifrån utan den. Att man sedan behöver kämpa med rebelliska hårstrån som vill fly (Hahaha) resten av dagen är ju ett faktum.

2. Bad hijab days is a real thing! Folk som säger " åh lycko dig som slipper dåliga hårdagar", man ba en dålig hijab dag kan inga hårsnoddar i världen rädda. 
 
3. När ens hijab agerar ofrivillig haklapp, snälla säg att jag inte är ensam om detta? Efter en måltid kan man nästan skrapa ihop en matlåda 😂. Okej nu överdrev jag men nästan..
 
4. Det här med hijab och nålar, jag lyckas alltid hamna i följande scenarion: min säkerhetsnål går plötligt sönder för jag spänner den för hårt och  skrattar för hysteriskt - paniken som slår till här är inte att leka med. 
Ett annat scenario: jag är mitt uppe i en djup konversation när lyssnaren plötsligt tappar fokus och blicken fäster sig över mitt huvud och sen kommer det: Du! Din nål håller på och ramlar 😂 behöver du lite hjälp? 
 
Har ni några typiska hijabmoments? Dela gärna med er 💕
 
(null)
 
9
Anonym

HAHAHA omg so true!
Det värsta är när man ska hälsa och pussa sin (tjej!)kompis på kinden (som alla araber gör haha) och ens nål fastnar i kompisens sjal... fett pinsamt!

Svar: YAHAH OMG DEN MISSADE JAG!!
Mrs.Coskun

Anonym

Ma sha Allah, jättefina inlägg! uppskattar verkligen dina hijab outfits där man inspireras till variation:D är själv abaya/kjol bärande och kan tappa lite fantasi hehe.

Svar: Åh tack fina!!! Jag lägger upp fler outfit inlägg på Instagram men ska börja bli bättre med de här med :)
Mrs.Coskun

A

När ens hijab agerar servett/snorpapper åt ens barn. Aldrig kan man få vara ren haha.

Men menar du att du endast har en underslöja? Trodde att alla bunkrade upp som jag gör :)

Har aldrig förstått hur man kan spänna med säkerhetsnål under hakan och få den att sitta stadigt? Brukar istället fästa med en knappnål på ena sidan huvudet så att den ena sidan går under hakan och upp på ena sidan.

Svar: Haha skulle skriva den om barnen med hahahah asså hittar fläckar på varandra bild jag tar emd barnen fastän jag är hundra på att slöjan va ren när ja tog på mig den -.-

Jag hR bara tre hahaha ovh alla verkar försvinna SAMTIDIGT!!
Mrs.Coskun

D

Wow, sista scenariot hände för bara en stund sedan 😅. På tal om underslöjor... Du verkar ha sådana som är sömlösa, eller misstar jag mig? Varenda en som jag någonsin köpt har kommit med en tjock, ful söm som sticker upp som ett litet farthinder på skallen. Hate it. Har du tips på hur man kan ha underslöjor utan att det ser ojämnt ut på huvudet?

Svar: Jag vet inte mina är köpta k Turkiet men hittar jag så kan jag tipsa. Någon annan som kan tipsa kanske?
Mrs.Coskun

Anonym

När det blåser så mycket att khimar/jilbaben åker rakt upp...panik? Eeh jaaa!!

Svar: Hahaha samma med abayan blir de kaos
Mrs.Coskun

Anonym

Hahahah När man arbetar inom vården och ska lyssna med stetoskop 🙈🙈Kaos även om man har jersey hijab 😂😂

Ja när det är vind och blåser storm typ hahha det ser ut som en bodysuit😂🙈

Svar: HAHAHAHAH så kul bodysuit 😂😂😂
Mrs.Coskun

Anonym

hahahahaha som jag fick mig ett skratt!! känner verkligen igen mig men kul att inte vara ensam om dessa hijabi moments hehe

H

Är det bara mina säkerhetsnålar som blir spårlöst försvunna? Samma sak med tofsar hahaha.

Svar: Nej mina med !!! Och mina andra nålar med för den delen, och stumpor 😂😂😂
Mrs.Coskun

du vet att en viss person saknar dig när hon börjar kommentera din blogg..

Håller med om allt förutom första, testa livet utan undersjal säger till dig det är en befrielse för dina edges! Man måste ba set good foundation för sjalen och använda rätt material!

Svar: Jalla du för lära mig !! Saknar dig med !!!
Mrs.Coskun