Ramadan day 4 - Goals
 

En av mina mål denna Ramadan, förutom koran (vilket jag kommer gå in på i ett annat inlägg), är faktiskt ett enkelt delmål som man kan utföra när som helst under dagen och var som helst, nämligen att lyssna på minst en föreläsning om dagen. I vissa fall tänkte jag lyssna och föra anteckningar men tänkte även lyssna på det som underhållning på vägen till jobbet osv. Min favorit kanal när det gäller just föreläsningar är The merciful servant, ni hittar den här. Vill bjuda på denna video, kort och koncist!

 
Midan Sthlm
Nu under fastetider kan det vara mysigt att bryta fastan ute med nära och kära och sen ta en sväng förbi stora mosken för att be taraweeh, frågan är bara var ska man äta när fastan bryts så sent?! Frukta icke, RGC har såklart svaret på det : Midaaaan på odenplan såklart!! Deras shawarma tallrik är inte bara härlig att titta på utan även en fröjd för smaklökarna. Iftar tips till imorgon In shaa allah kanske?
 
Deras öppetider under ramdan är: Måndag-torsdag öppet till 23. Fredag-lördag öppet till 01 och söndag öppet till 23. Smaklig måltid. Ni kan dessutom följa dem på insta för senaste nytt kring meny och tider, här!
 
Ramadan at work

Då var dag 3 redan påbörjad, känns som om de kommer vara eid imorgon haha. Första dagen på jobbet för denna fastemånaden, en otroligt speciell känsla. Vi har rustat med vilohörnor och en massa rastaktiviteter med barnen. Vi kör ett lite lugnare tempo, det är ju egentligen bara rester som elever jobbar med just nu då alla betygen sätts idag (eventuellt slutet på veckan) så skönt för dem, Allahmdulilah.

Min kollega gjorde så fint i vårt hemklassrum med matta och sittpuffar för barnen att ha koran och be-hörna. Och som ni alla vet så fastar inte jag även om jag tappert ville prova i lördags morgonen, men mådde istället så illa att jag spydde galla - så var det med den saken. Får maxa på goda gärningarna istället. 
Hur har det gått för er? 
 
Kan ni förresten dela med er av vad ni äter till iftar snälla, behöver verkligen inspo!!