Vän sökes del 2

Låt oss lyfta upp stämningen lite här och köra en vän sökes annonsering igen. Det vart så lyckat sist så varför inte? Jag märker att när jag skriver om ämnet vänskap är det många som känner igen sig men som också delar med sig om att de ännu inte hittat rätt vänskapskrets i livet. Så varför inte erbjuda lite hjälp på tarven?

Söker du mamma kompisar att gå på barnvagnspromenader med eller ha lekdate i din ort? Eller en studiekompis som går i samma skola? Eller varför inte finna gemenskap över en kopp kaffe med någon i samma stad?!
 
Skriv lite kort om dig i kommentarsfältet: vilken stad du kommer från, vad du söker hos en vän, dina intressen och din sysselsättning. Lämna mail adressen/instagram konto/Facebook i kommentaren men vill du lämna din adress privat får du skriva den i adressfältet så ser bara jag den och skickar vidare dig till den som frågat efter dig. Men gärna att ni lämnar den öppen så ni blir mindre beroende av mig :) 
 
Jalla bismillah. 
 
 
#1 - Smahann

Salam aleikom! Smahann heter jag. Bor i Kalmar och är 18 år. Går sista året på gymnasiet, naturprogrammet. Gillar läsa böcker, baka, pussla, rita och fika såklart haha😂😜 (e-post: smahann-pilen@hotmail.com)

#2 - Leila

Haha weeell why not, kanske finns någon där ute som behöver en vän👯👯👯

Leila heter jag, 23 år gammal och pluggar farmaci på distans i Kalmar/Umeå, bor i Stockholm. Mina föräldrar är ursprungligen från norra Marocko och är berber. Mitt största intresse är matlagning och bakning, umgås, fika och filosofera om allt och inget (inget liv? 😂). Är öppen för alla typer av systrar oavsett vart i livet man är, som söker efter en ny vän eller bara vill prata 😊

ll222nw@student.lnu.se
Baaaaara att höra av sig 👍

Svar: Looove IT! Du är en sån underbar själ Allahumbarik! Kan DI snälla ha ditt gamla nickname eller gillar du inte kebab 😂
Mrs.Coskun

#3 - Anonym

Jag vill söka praktiserande systrar i Stockholm området åt en fin syster jag känner . Hon är 42 år och är gift och har barn och är en underbar syster så hör av er om ni känner nån bra åt henne

#4 - Sabrin

Assalam aleykom!
Vilken rolig annons 🎉🎉
Sabrin heter jag, 21 år gammal. Pluggar på KTH. Bor i stockholm. Är halv marockan o halv egyptier. Gillar mysiga fika stunder, gå på bio, sitta o plugga tillsammans, kanske oxo gymma tillsammans? Öppen för det mesta så länge man har fint sällskap!
Maila gääärna 🎉🎉🎉 Sabrin1125@hotmail.com

#5 - Soumaya

Assalamu aleikum!
Äntligen, trodde ett tag att det bara var jag som höll på att gå under av leda :D
Heter Soumaya, är 18, bor i Ljungby och är rysk/marockansk. Går natur (sista året) och gillar att läsa och prata. Blir lätt beroende av serier (särskilt turkiska) och hatar fotboll (inte spelandet utan folks besatthet - står inte ut med det).

lahouaichrigirl@gmail.com