The weekend

Helgen har känts lång, stundvis jobbig och stundvis mysig. Jag har känt mig krasslig och barnen är forfarande lite småsjuka, dessutom har vi vart ensamma för maken jobbar ju nästan varje helg - ingen bra kombo mer andra ord. 


Men Allahmdulilah, vi var ute en stund igår och idag har vi målat, pysslat, lekt och kollat film, jag och barnen. Nattade mousa för en stund sen och fick spontant till en fika stund med Selin, länge sen vi umgick själva såhär ❤️ 

Allahmdulilah för allt. Taggad för en ny och spännande jobbvecka in shaa Allah! Vi ska försöka spela in podd också, får se vad man mer hinner med! 

Trevlig kväll fina! 

#1 - Anonym

Vad jobbar fin man med kära syster?

Svar: Min mans sysselsättning brukar jag hålla utanför bloggen :) det är av dem saker jag anser vara privat <3
Mrs.Coskun

#2 - D

Hej kära syster, hoppas ni mår bättre, vi har oxå varit lite krassliga, sen e det ju å tråkigt väder våren kommer ju aldrig igång på riktigt!

Tänkte höra me dig om hur du får ihop vatdagen med lillkillen och att jobba? Du kanske har skrivit om detta innan och jag har missat..

För visst började du arbeta innan sonen fyllde 1? Har du fryst dina mammadagar ? Jobbar du deltid? Hur hinner du ?
Själv är jag mammaledig och kommer börja jobba till hösten men då är min bebis 22 mån.

Jag vill INTE starta ngt krig ang hur man väljer att börja jobba eller så utan jag bara undrar hur du gjort :)? För alla gör exakt hur de vill med sina barn och jobb och alla vet det bästa för sina egna barn :)

Sköt om dig fina syster.

Vill även tipsa alla fina systrar som bär sjal och hijab kläder att cheka in på www.modanisa.com sidan har så fina kläder och frakfritt till sverige. Billigt oxå!

Svar: Jag började på 75% arbete och 50% studier på distans. Då helammade jag min son fortfarande så min chef var väldigt tillmötesgående med mina tider osv. När Mousa sen hade fyllt 8 mån så trappade jag ner rejält på amningen under dagtid, mest eftersom han var väldigt intresserad av mat. Men jag ammar än idag allahmdulillah. Just den tiden jag tackade ja till mitt jobb var under en sto övergång i våra liv, så jag behövde helt enkelt jobba och då får man det att fungera helt enkelt. Vi får hjälp av mina föräldrar och min svärmor och eftersom maken jobbar natt jobbar han skift vilket betyder att han jobbar en vända på några dagar och sen är ledig en vända på några dagar.
Allt går om man vill och måste, livet med barn är ett pyssel, det gäller bara att lägga sina bitar rätt =)
Mrs.Coskun

#3 - Ida

Sanna Lundell har skrivit en läsvärd och sakkunnig krönika om slöjan och fullständigt krossar fördomarna.

http://www.sannalundell.se/2017/02/14/den-som-ar-mest-emot-slojan-vinner/