Onsdag

Hejochhopp! 

Nej skoja bara, Assalamo aleykom fina systrar! Hur mår ni idag? Ganska tyst i kommentarsfältet haha, trötta? 
Själv sitter jag och rättar noveller i bilioteket. Hade en läkartid imorse så passade på att få lite jobb gjort innna jag går tillbaka till barnen, omöjligt att jobba hemma. Selin börjar bli bättte Allahmdulilah och många koppor har redan torkat ut. På fredag ska vi ha vattkoppeparty med några vänner, får se om hennes koppor smittar fortfarande. Haha någon mer som gjort såhär? Hur som ska bjuda på brunch, får se vad det blir :) 

#1 - Sarah bästis

Gärna korv

Svar: Ja fixar ;)
Mrs.Coskun

#2 - M

Asc!

Jag undrar om ni har några knep som ni använder för att förbättra koncentrationen i bönen? (:

#3 - Anonym

Whaaat vad är vattkoppeparty??

Svar: hahah när man bjuder över vänners barn och alla barn umgås och blir smittade typ. (dem flesta vill ju att barnen ska få vattkoppor så tidigt som möjligt)
Mrs.Coskun

#4 - Anonym

Man ska vara försiktigt med att smitta sitt barn med vattkoppor, även om det bra att få det som barn. Så är inte immunförsvaret så himla utvecklat hos alla barn. Vi hade ett barn som dog i somras på avdelning i vattkoppor😥.

Svar: Jätte hemskt att höra. Vattkoppor är ju en helt ofarlig barnsjukdom men precis som med allt annat vet man aldrig vem som har oturen att råka riktigt illa av den. Precis som med medicin eller vaccin, man vet aldrig hur just den personen kommer reagera. Men mitt party sa ja med glimten i ögat. De är barq selins två bästisar som kommer och ens har redan haft. Dem är våda 3,5 år så in shaa Allah kher. Må Allah skydda våra små.

Vi ska egentligen fira något helt annat, men de skriver jag i ett annat inlägg in shaa Allah :)
Mrs.Coskun