Morgon listan
Hittade en rolig lista på en annan blogg som jag tyckte skulle vara rolig att köra här, so lets do this! Kan vara kul att jämföra rutiner längre fram i livet, men såhär ser mina vardagsmorgnar ut just nu: 
 
När går du upp?
 
Mitt mobillarm börjar ringa från 05.20 och jag ger mig själv 10-20 min snooz/amnings tid innan jag kliver upp ur sängen. Oftast sover resten av familjen men ibland vaknar Mousa och vill gå upp med mig, dem morgnarna brukar vara antingen kaotiska eller mysiga. 

Vad är det första du gör varje morgon?

Jag gör wudu/tvagning och ber. 

Hur lång tid spenderar du i badrummet varje morgon?

5 min vanligtvis haha om jag ska på fest hänger jag där i 1timme för att sminka mig =) 

Är frukost viktigt?
 
Frukost är viktigt men tyvärr har jag aldrig kunnat äta frukost direkt när jag vaknar. Inte förens flera timmar efter och då blir det mer en brunch än en frukost, som tex på bilden. På vardagarna brukar jag (OM jag äter frukost ens) äta frukost på jobbet tillsammans med mina kollegor. Jag är ju på plats redan 07.30 pga pendlandet.
 
 
Är du morgontrött?
 
Jag är världens morgontröttaste om jag är hemma den morgonen, tex under helgen eller när jag är ledig. Men under vardagarna är jag super trött dem första 10min sen blir jag helt ok pigg hehe.
 

Hur ser en perfekt morgon ut?
 
Helgmorgnar är mina favorit morgnar. Jag går upp med barnen, kollar på barnprogram och matar dem frukost, eftersom min man jobbar nästan varje helg får han sovmorgon. När han vaknar lagar vi brunch och äter ihop med barnen (blir lunch för dem). En perfekt lördagsfrukost är nog våfflor =)